Битов скандал е причина за убийството на 63-годишния мъж в

...
Битов скандал е причина за убийството на 63-годишния мъж в
Коментари Харесай

Убитият мъж в Пловдив намушкан многократно в гърлото с нож и стъкло от чаша

Битов скандал е причина за убийството на 63-годишния мъж в Пловдив, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Окръжна прокуратура следи досъдебното произвеждане за съзнателно ликвидиране. На 27 декември 2018 година е подаден сигнал на тел. 112, че в къща в град Пловдив е умрял мъж с букви П.С., на 63 година След извършени бързи оперативно-издирвателни мероприятия от полицейски чиновници на ОДМВР - Пловдив, под управлението на Окръжна прокуратура - Пловдив, е открито, че П.С. бил в къщата дружно с 38-годишната Е.А. и С.С., на 20 година Между тях зародил битов скандал, след приложимост на алкохол, след което Е.А. и С.С. нанесли голям брой удари с нож и стъклена чаша по отношение на П.С. Той е умрял вследствие на пострадвания в региона на шията. Е.А. и С.С. са били арестувани от полицията при опит да изоставен град Пловдив.

Предстои те да бъдат привлечени като обвинени, като според от резултатите от назначените експертизи ще се преценя и за по-тежка подготовка по повдигнатото обвиняване.

Двамата ще бъдат арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор, който ще внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР