Битката за финала наистина започна. Това най-ярко си пролича в

...
Битката за финала наистина започна. Това най-ярко си пролича в
Коментари Харесай

Горещи страсти в "Х фактор"! Алекс и Мария взеха на подбив Саня, Любо нападна един от големите гласове в шоуто!

Битката за финала в действителност стартира. Това най-ярко си пролича в коментара на Любо по време на полуфиналния конфликт сред участниците. На сцената довечера ще излизат представители единствено на тимовете на Киров и на Армутлиева. Конкуренцията е жестока, като численото предимство е в интерес на шефката на " Вирджиния рекърдс ".

След като първо на сцената се прояви надарената и екстравагантна Милена с песента на Милена - Истина и обра съвсем напълно позитивни мнения, на нейно място да пее се появи Мирослава. Малкото момиче с голям глас и увлечение към джаза обаче бе тактично подложено на критика от Любо, който даде ясно да се разбере, че до момента в който други участници са били изправяни пред разнообразни провокации и е трябвало да пробват нови стилове, излизайки от зоната си на комфорт, то на Мирослава постоянно е било угаждано.

" Не чаках да издържиш толкоз доста време тук, да стигнеш до този стадий. Теб просто те държаха в зоната на комфорта, променяха твоите песни, тъй че да са в твоя жанр ", съобщи Любо, който въпреки всичко поздрави дребното момиче за осъществяването и й пожела триумф. Все отново менторката на девойките реши очевидно да не влиза във устен конфликт през цялото време на шоуто и тактично просто похвали претендентката си за купата.

Междувременно Алекс и Мария взеха на майтап Саня. Естествено закачките им бяха доброжелателни и свързани с обстоятелството, че тимът на Армутлиева е недокоснат и довечера съвсем непрекъснато тя би трябвало да показва осъществяването на своя певица за разлика от Киров, който разполага единствено с една група.

" Ред изненадващо да показа участник е на... Саня ", " Ще разнообразим като Саня показа участничката си ", " Няма да повярвате, само че още веднъж Саня ще показа участник ", " Продължаваме отново със.... Саня, ха-ха ", майтапеше се Алекс неведнъж, до момента в който излизаха девойките на музикалната продуцентка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР