Битката със задкулисието в БСП е продължителна, даже безкрайна. Това

...
Битката със задкулисието в БСП е продължителна, даже безкрайна. Това
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Битката на Нинова със задкулисието в БСП е безкрайна

Битката със задкулисието в Българска социалистическа партия е продължителна, дори безкрайна. Това съобщи в " Още от деня " членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия Румен Овчаров.

Корнелия Нинова води тази битка. Съвсем не настоявам, че всички хора, които са подкрепили Цацаров, са представители или свързани по някакъв метод със задкулисието. Но явно е, че доста хора, свързани със задкулисието – и от бившето управление на партията, и някои членове на настоящето управление, работиха интензивно, с цел да обезпечат тази поддръжка, сподели Овчаров.
 Рамадан Аталай: В момента да бъде определен самостоятелен прокурор е отвън разпоредбите Рамадан Аталай: В момента да бъде определен самостоятелен прокурор е отвън разпоредбите
Има потребност от самостоятелен прокурор, тъй като съгласно Венецианската комисия прокурорската институция няма оня надзор, който е нужен, само че това не е от сег...

Той отхвърли изказванията на Рамадан Аталай от Движение за права и свободи, че има идеологически разлики в Българска социалистическа партия. Друг е въпросът, че някои хора се пробват да преформатират персоналната си борба против Корнелия под формата на битка с така наречен ляв консерватизъм.

Овчарова описа, че цяла нощ след съвещанието на групата и преди съвещанието на Народното събрание " избрани хора " са работили против решението да се гласоподава срещу Цацаров за началник на КПКОНПИ.

" Като сме подвластни към този момент 40 години от Русия какъв ни е казусът? ".Това попита Овчаров, разяснявайки тематиката за газовите доставки. На въпрос, че Русия постоянно може да ни " размахва пръст " той отговори: " Аз не съм забелязал някой да ни размахва пръст ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР