Битка за абсолютната титла в свръхтежката категория на професионалния бокс

...
Битка за абсолютната титла в свръхтежката категория на професионалния бокс
Коментари Харесай

Мач между Усик и Фюри през декември няма да има

Битка за безспорната купа в свръхтежката категория на професионалния бокс сред носителите на купите Александър Усик ( WBA/WBO/IBF/IBO) и Тайсън Фюри (WBC) през декември надали ще се състои.

Това твърди боксовият инсайдър Саймън Джордан, който е осведомен с нещата в бокса от вътрешната страна.

" Казаха ми, че Тайсън Фюри няма да се бие през декември в Саудитска Арабия, тъй като не се усеща квалифициран. Така, че към момента ни следва дълъг път до този мач. Аз персонално мощно се съмнявах, че ще съумеят да създадат церемония вечер с четиримата водещи боксьори в девизията в един ден.
 Бащата на Фюри още веднъж захапа Усик
Бащата на Фюри още веднъж захапа Усик

Украинецът бил лаком, такива пари нямало да види в никакъв случай

Възможно е всичко да се реши въпреки всичко доста бързо. Разговорите не престават, само че благонадежден източник ми сподели, че събитието надали ще е през декември ", съобщи Джордан.

Припомняме, че концепцията за тази церемония вечер, на която на кръга ще се сразят Усик и Фюри, както и някогашните първенци Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, е на саудитската компания Skill Challenge Entertainment. Преди това украинецът има проведен мач против британеца Даниел Дюбоа, който ще се организира на 26 август в полския град Вроцлав. Украинецът ще получи 6 милиона $, а противникът му - 2 милиона.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР