Битият фелдшер в Нова Загора Митко Щилянов проговори за посегателството

...
Битият фелдшер в Нова Загора Митко Щилянов проговори за посегателството
Коментари Харесай

Битият фелдшер в Нова Загора: Като котка скочи и си заби лапите в очите ми

Битият фелдшер в Нова Загора Митко Щилянов проговори за похищението против него. До битката се стига малко след среднощ, откакто младежът и негови близки са били помолени да излязат в коридора на филиала за незабавна здравна помощ, до момента в който лекарите се борят за живота на бащата на нападателя – мъж на 48 години с солиден инфаркт, който умрял.

Фелдшерът се опитал да успокои околните, само че 19-годишният юноша се нахвърлил върху него с юмруци и го съборил на кушетката.

"Като котка скочи и си заби лапите в очите ми. Одран съм целият. Легнах напряко на носилката, тъй като изгубих равновесие и той ме удари 7-8 пъти по лицето и носа. Счупи ми носа ", показа битият доктор.

Колегата, оказал първа помощ на лекаря описа: "Много нападателен беше. Няколко пъти го удари в лицето. Кървеше доста мощно. Има оток на окото ".

Майката на нападателя – Павлина Сашева, го оправда, като сподели, че фелдшерът самичък го е провокирал: "Не бяхме на себе си. Прилично ли е да ни избутват на открито. Ние викахме. Моят наследник не е доста огромен. Бутнаха ме и той ги атакува. Не е вярно, само че стана ".

"По никакъв метод сътрудника не е провокирал околните на умряли пациент. Ние всички работихме. Опитвахме се да ги успокоим. Те бяха доста нападателни, чукаха по вратите, дърпаха си облеклата. През това време ние реанимирахме различен пациент ", който за жалост умря “, показа друга колежка на бития доктор.

Това не е единствен случай на нахлуване в болничното заведение. Преди година нападателни близки на пациент влизат в диспечерната и удрят доктор в лицето.

Междувременно 19-годишният юноша, който атакува доктор в Нова Загора, беше освободен след няколко часа в ареста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР