Bitcoin премина границата от $30,000 за първи път от доста

...
Bitcoin премина границата от $30,000 за първи път от доста
Коментари Харесай

Bitcoin премина границата от $30,000. Инвеститорите в Bitcoin Minetrix са големите печеливши?

Bitcoin мина границата от $30,000 за първи път от много време насам, което сигурно е доста добра за вложителите.

Най-старата криптовалута съумя да се “оттласне ”, като рано денем съумя да се застопори на това равнище, което е огромна психическа преграда. 

С близо 15% скок в цената единствено в границите на последния месец, несъмнено би трябвало да следим освен цената на Bitcoin, само че и един от неговите доста сполучливи форкове – Bitcoin Minetrix , който пък също се изстреля и събра над $2 милиона вложения.

Защо цената на Bitcoin е значима за неговите форкове?

До огромна степен всички вложители в форкове се интересуват от цената на “оригиналния ” Bitcoin, защото той може да контролира и тяхната цена. В случая с Bitcoin Minetrix връзката е не просто огромна поради сходни концепции и прочие.

Bitcoin Minetrix е план, напълно основан на клауд майнинга на Bitcoin, тъй че колкото по-висока е неговата цена, толкоз повече потребителите ще печелят от своите добивни заеми.

Или казано с елементарни думи – в случай че желаете да генерирате въздържан приход от криптовалути, то можете да инвестирате в Bitcoin Minetrix и да печелите от високата цена на Bitcoin.

Трябва ли да си закупувам скъпа техника, с цел да добивам Bitcoin ?

Добиването на Bitcoin обичайно изисква инвестиция в профилирана техника, известна като “копачки ”. Тези машини са особено проектирани да вземат решение комплицирани математически задания и по този метод да добиват нови блокове в BTC блокчейна. Никой не ви стопира да инвестирате в такива копачки и да започнете независимо рандеман на Bitcoin. Това обаче съпровождащо с огромни начални разноски, високи енергийни разноски и нуждата от непрекъснато техническо обслужване.

Тук идва Bitcoin Minetrix с различното си решение. Този план предлага концепцията “Stake-To-Mine ”, която дава опция на вложителите да добиват Bitcoin посредством заоблачен майнинг. Това значи, че може да се възползвате от добиването на Bitcoin без непосредствено да инвестирате в нова техника или да се занимавате с механически настройки.

Освен това, когато цената на BTC пораства, това е автоматизирано в плюс за вас. Всеки заем или част от Bitcoin, който добивате посредством Bitcoin Minetrix, ще усилва цената на вашия портфейл, когато пазарните цени нарастват. 

Знаете ли че : Bitcoin Minetrix сполучливо влезе в третия стадий на предварителната си продажба. Побързайте, в случай че желаете да се възползвате от атрактивните цени.

Така Bitcoin Minetrix предлага композиция от въздържан приход и капацитет за огромен напредък, което прави плана много атрактивен за голям брой вложители.

Какво е Stake-To-Mine концепцията зад Bitcoin Minetrix?

Stake-To-Mine е нова (и по-скоро уникална) идея в крипто света, която съставлява композиция сред обичайния Proof of Work и Proof of Stake (PoS) механизма. PoS е консенсусен механизъм в блокчейн мрежите, където притежателите на криптовалути стейкват (или “блокират ”) своите монети в портфейла си , с цел да поддържат мрежата. Възнаграждението, което получават, зависи от броя на монетите, които са заложени.

Основната концепция зад Stake-To-Mine е да се употребява механизма на PoS, с цел да се генерира приход посредством заоблачен майнинг. Този развой е децентрализиран и се извършва върху Ethereum блокчейна, който е прочут със своята сигурност и бистрота.

Облачният майнинг като идея е добре прочут в крипто общността – това е способ, при който вложителите “наемат ” мощ от трета страна, която се грижи за техниката и техническата поддръжка. Факт е обаче, че има значително измамници в тази промишленост, които дават обещание високи приходи, само че не извършват обещанията си.

Bitcoin Minetrix идва с упоритостта да промени това, предоставяйки децентрализирана, транспарантна и обективна платформа за заоблачен майнинг. Целта на плана е освен да даде опция за въздържан приход, само че и да почисти името на облачния майнинг и да го трансформира още веднъж в рентабилен бизнес.

Защо да влагам в Bitcoin Minetrix?

Разбира се, в случай че се чудите за какво да инвестирате в $BTCMTX токена , то в идващите редове може да видите 4 аргументи:

  1. Проектът към този момент събра над $2 милиона, което е знак за доверие от крипто общността.
  2. Имате действителна изгода от токените, които ще служат за извличане на заеми.
  3. Големите стейкинг награди, които възлизат на 277% годишна рентабилност.
  4. Вече приема интеграция 


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР