Бита, подстригана и с нарязано лице - жена от Сливен

...
Бита, подстригана и с нарязано лице - жена от Сливен
Коментари Харесай

Пребитата и подстригана пред децата си жена твърди, че мъжът ѝ няма да спре


Бита, подстригана и с нарязано лице - жена от Сливен твърди, че е обезобразена от някогашния си брачен партньор и сестрите му. Пред bTV тя описа, че е нападната пред очите на двете си деца.

Жената изясни, че това не е първият път, в който някогашният ѝ мъж ѝ протяга ръка пред децата. Последните две фрапиращи обстановки я карат да го напусне.

„ Случвало се е с нож да ме заплашва. Каза ми: Ще те заколя. Това стана, тъй като отидох при татко ми, а той не искаше да поддържам връзка с родителите си. Тогава пред децата ми раздра блузата и ме удари. Счупи ми телефона, с цел да нямам никаква връзка с роднините си “, описа дамата пред bTV.

Бившият брачен партньор на жертвата има 6 сестри.

„ Тяхното отношение към мен е отвратително, постоянно са създавали проблеми и мотиви за спорове “, споделя пострадалата.

Тя изясни и какво помни от последния случай на принуждение против нея, в който са взели участие 3 от сестрите на някогашния ѝ брачен партньор.

„ Помня, че слизах да предам децата на племенник на някогашния ми мъж. Той ми сподели по телефона, че няма да идва да взима сина и щерка ми, която е с ДЦП. Слизайки, виждам него, а на открито една от сестрите му, която се крие. После видях още две. Те изведоха децата на открито. Той стартира да ме бута и бие. После ми хвърлиха сол в лицето и към този момент не мога да кажа кой ме е подстригал и драскал. Но когато си отпътуваха и аз се видях, бях цялата в кръв – ръце, лице, по пода също имаше кръв “, споделя дамата.

По-късно мъжът е арестуван, само че е пуснат, тъй като има чисто престъпно минало. Пострадалата се опасява за себе си и децата и споделя, че знае, че той няма да спре да я тормози.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР