Бирата е едно от най-полезните питиета. Литър пиво напълно замества

...
Бирата е едно от най-полезните питиета. Литър пиво напълно замества
Коментари Харесай

С литър бира на ден лекуваш хронични болки без проблем

Бирата е едно от най-полезните напитки. Литър питие изцяло замества хапче болкоуспокояващо.

Учените са безапелационни - литър от пенливата напитка снижава степента на усещаната болежка с една четвърт. Те са открили, че две халби бира имат по-силен болкоуспокояващ резултат, в сравнение с което и да било хапче.

Проучването е извършено в Гринуич. Учените са анализирали 18 здравни проучвания. Резултатите са повече от забавни. Оказва се, че болката стартира да се снижава при увеличение на алкохолното наличие в кръвта с 0.08 %.

Ако обаче прекалим, резултат няма да има. Действието на тъкмо дозираното количество доста припомня това на кодеина. И несъмнено е причина да изхвърлим парацетамола от медикаментите в дома. За да не ви плаши болката, просто постоянно на разположение имайте най-малко по литър бира.

 Болка

Алкохолът в дребни дози се оказва ефикасен аналгетик. Литър питие смъква болката с до една четвърт. Изследванията са потвърдили, че потреблението на бира води до клинично съответстващи понижавания на интензивността на болката. Това може би частично изяснява за какво хората, страдащи от хронични болки, постоянно злоупотребяват с алкохола.

Въпреки доказателството за благотворния резултат на бирата, специалистите предизвестяват да не злоупотребяваме. Противопоказно е алкохол и хапчета да се съчетават. Подобна композиция, както и дълготрайната композиция на огромни количества алкохол, работят пагубно на организма.

Консумацията на бира постоянно е била превъзнасяна. В частност тя се бори интензивно с мъчителната менструация. Консумацията ѝ потвърдено

отпуска мускулатурата и облекчава менструалните болки. Днес се оказва, че с изключение на при дамите тя може да излекува болките от всевъзможен вид при всички хора. А даже и нищо да не ви боли - няма нищо по-хубаво от халба ледена бира в горещите летни дни.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР