Бионсе изпя кавър на най-известната песен на Доли Партън Джолийн

...
Бионсе изпя кавър на най-известната песен на Доли Партън Джолийн
Коментари Харесай

Бионсе изпя най-известната песен на Доли Партън

Бионсе изпя кавър на най-известната ария на Доли Партън " Джолийн " (Jolene). Tя е включена в най-новия албум на американската певица “Cowboy Carter ”.



Доли Партън похвали Бионсе .

„ Уау, преди малко чух Джолийн “, написа кънтри легендата в профила си в обществените мрежи. „ Бионсе основава проблеми на това момиче и тя го заслужава! “, добави Доли.  

 
❤️
— Dolly Parton (@DollyParton)

Самата Доли през 2022 година показа, че макар многото кавъри на " Джолийн " тя доста би се радвала да я чуе в осъществяването навръх Бионсе .

Песента " Джолийн " е емблематична за творчеството на Доли Партън, която с изключение на реализатор е и неин създател. Певицата написа текста през 1973 откакто схваща, че червенокоса банкова служителка флиртува със брачна половинка й , до момента в който тя е на турне.

Самата кънтри звезда обича да споделя историята по какъв начин въпросната Джолийн се пробвала да прелъсти Кларк, само че в последна сметка тя се намесила и избавила брака си.

" Тя искаше да се погрижи за мъжа ми до момента в който бях отвън града. Само, че не беше познала - аз се нахвърлих против тази червенокоска като пума, само че и тя не ми остана длъжна - дръпна ми перуката и ме преби съвсем до гибел с нея. Но значимото е, че спасих брачна половинка си от нея ", споделя през смях Доли Партън.



Версията на Бионсе е музикално идентична с оригинала, само че има някои корекции в текста. Като да вземем за пример вместо " Умолявам те да не ми крадеш мъжа ", Би пее " Предупреждавам те не ми крадеш мъжа ".

През годините " Джолийн " се трансформира в една от най-известните песни на американската кънтри музика , постоянно изпълнявана от доста разнообразни артисти. Доли Партън споделя, че за нея това е голямо благополучие и не се усеща ограбена.

Преди няколко години тя изпя песента дружно с Майли Сайръс , която е нейна кръщелница.

Всеки миг е значим! Последвайте ни ви, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР