BILLA България ще зарадва потребителите с нова кампания за трупане

...
BILLA България ще зарадва потребителите с нова кампания за трупане
Коментари Харесай

Клиентите с BILLA Card ще пестят повече с нови бонус ваучери

BILLA България ще зарадва потребителите с нова акция за трупане на бонуси с всяка покупка на месечна база, а на помощ на клиентите, които обичат офертите и пазарят с BILLA Card, тази есен идва супергероят Билли.

Кампанията, която започва през днешния ден, дава опция на притежателите на BILLA Card да печелят повече отстъпки при всяко извършване на покупки. Клиентите, осъществили покупки над избрана стойност в границите на месец, ще отключват разнообразни BILLA
бонус ваучери. В взаимозависимост от достигнатата от клиентите сума на покупките за един месец, клиентите ще получават ваучери, които дават отстъпка от 1 лев, от 5% или от 10% при последващо извършване на покупки с BILLA Card, или един от авансово избрани от BILLA артикули, който може да бъде закупен за 0.01 лева
-->
„ Над 2.2 млн. българи имат BILLA Card, а близо 1.5 млн. я употребяват интензивно. Всеки обича да пазари преференциално и това е главната причина лоялната ни стратегия да има толкоз огромен триумф към този момент над 15 години. В BILLA имаме вяра, че с изключение на преференциално, извършването на покупки може да бъде разтоварващо, занимателно и вълнуващо прекарване – като на игра. Ето за какво надградихме лоялната си стратегия с повече и по-атрактивни благоприятни условия за потребителите да получават спомагателни
бонуси с всяка своя покупка. Нашите клиенти са специфични за нас, те са във фокуса на всичко, което вършим, по тази причина нашата цел беше да им дадем опция, когато пазарят повече, да получават и по-големи отстъпки “, показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.

Колкото повече пазарувате с Билли, толкоз повече спестявате

Нека ви представим Билли – Супергероят на отстъпките. Неговата суперсила е да трансформира клиентите в ловци на преференциални предложения, а задачата му следва един елементарен принцип – колкото повече пазари всеки клиент, толкоз повече отстъпки получава.

За покупки на обща стойност най-малко 100 лева на месец, потребителят с BILLA Card получава ваучер за отстъпка от 1 лева при последваща покупка. За изхарчени най-малко 200 лева на месец – Билли дава ваучер за покупка на един от няколко авансово избрани от BILLA продукта единствено за 0.01 лева Покупки на обща стойност най-малко 300 лева на месец носят на клиента ваучер за 5% отстъпка от последваща сметка, а на стойност най-малко 500 лева на месец – ваучер за 10% отстъпка при последващо извършване на покупки в магазинната мрежа на BILLA.

Вашата BILLA Card ще става все по-ценна

BILLA Card дава достъп до всички преимущества, които BILLA обезпечава на лоялните си клиенти. Освен че отключва повече предложения, дава отстъпки на цели продуктови категории с „ Гранде оферта “ и отбелязва рождения ви ден с 10% отстъпка от цялата сметка, в бъдеще лоялната стратегия и супергероят Билли ще дават още повече благоприятни условия за вълнуващо извършване на покупки. В идния есенен сезон, потребителите с BILLA Card ще могат да вземат участие в специфични промоционални интензивности и игри с атрактивни награди.

Повече информация очаквайте на billa.bg и в формалните канали на BILLA България.

Цялата информация за акцията „ Спестявайте повече с BILLA Card ” може да бъде открита тук:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР