Билките са най-ценните треви, с които природата ни е дарила.

...
Билките са най-ценните треви, с които природата ни е дарила.
Коментари Харесай

Тези билкови амулети ще сбъднат най-големите ти желания

Билките са най-ценните треви, с които природата ни е дарила. Отварите от тях ни оказват помощ да съхраним хубостта и младостта си по-дълго, както и да се оправим с тежки здравословни проблеми.

Всеки знае, че чаят от лайка оказва помощ при болно гърло, лавандуловите артикули са потребни при невроза и бодърствуване, а мащерката лекува сухата кашлица. Глог, здравец, чесън, канела и маточина пък се ползват в разнообразни отвари и смеси за намаление на високо кръвно налягане.

Но с изключение на с лековитите си свойства някои билета са известни и със своите вълшебен качества. Ето за какво се употребяват от знахари, национални лечители, врачки и магьосници при изработката на амулети.

За задачата малко 1 с.л. от дадената билка (или комбинацията от треви) се слага върху чиста и бяла, памучна кърпичка. Желанието се изрича на глас три пъти, след което платът се връзва на вързопче в червен конец и се слага на някое скрито място.

Докато изпълнявате ритуала, е значимо да сте спокойни, отпуснати и със свободни облекла. Добре е да сте сами вкъщи, с цел да можете да се концентрирайте върху това, което вършиме. Колкото повече вярвате в своя талисман, толкоз по-силно ще работи той.

А в галерията ни можете да видите какви билки да употребявате при неговата изработка съгласно сферата на вашето предпочитание.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР