Билет от лотарията Mega Millions, продаден в американския щат Мичиган,

...
Билет от лотарията Mega Millions, продаден в американския щат Мичиган,
Коментари Харесай

Американец удари 1 млрд. долара от лотарията

Билет от лотарията Mega Millions, продаден в американския щат Мичиган, завоюва джакпота от 1 милиард $, втората по величина премия в историята на играта.

" Номиналният
джакпот от 1 милиард $ (739,6 милиона в брой) отива при щастливия собственик на билет в Мичиган. Това е единственият билет, който съответствува с всичките шест цифри на 22 януари - бели топки 4, 26, 42, 50 и 60, а също и златната " мега-топка " 24, споделя уебсайтът на лотарията.

Джакпот ударът обаче не е счупил върха на Mega Millions от 2018 година, когато билет от Южна Каролина завоюва премия от 1,5 милиарда $. Той е платен от жена, която е поискала да остане анонимна.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Български водач на камион завоюва половин милион евро от мо...

Преди два дни американски билет за Powerball, закупен в Мериленд, завоюва
джакпота от 731,1 млн. $. Това е четвъртата по величина премия в историята на Powerball.

Лотарията Mega Millions, който е за поданици на 44 щата, както и на окръг Колумбия и Вирджинските острови, се разиграва в Съединени американски щати от 1996 година Организаторите на играта неотдавна трансформираха разпоредбите по подобен метод, че възможностите на обособени играчи, така и така към този момент много ниски, бяха в допълнение понижени. Заедно с това обаче в
лотариите започнаха да се теглят рекордни джакпоти, които привлякоха спомагателни участници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР