Бил съм заместник-министър в кабинета Борисов 2 и не съм

...
Бил съм заместник-министър в кабинета Борисов 2 и не съм
Коментари Харесай

Исмаилов: Правителството да благодари на ДПС

" Бил съм заместник-министър в кабинета " Борисов 2 " и не съм взел участие в митингите. Омерзен съм от доста други неща, които се случват в политиката - примерно, когато станах зам.-министър, някои псевдопатриоти желаеха оставката ми и даже щяха да смъкват доверието от тогавашното ръководство на ГЕРБ, с цел да не бъда назначен. От това съм омерзен ". Това заяви пред БНР Орхан Исмаилов.

По думите на Исмаилов единствено с влизането им във властта няма да позволен " дерибействане на ГЕРБ в регионите със смесено население ".

" Много пъти съм казвал, че ако не беше Движение за права и свободи, ГЕРБ нямаше да бъде на власт.

 Ако не беше поддръжката на Движение за права и свободи за бюджета на страната, щеше ли да има държавно управление, в случай че не беше Движение за права и свободи да поддържа, щяха ли да бъдат закупени изтребители за българската войска. Казвам, че постоянно Движение за права и свободи са се отзовавали и подкрепяли това държавно управление ", сподели още той.

Според него това, че министър председателят Бойко Борисов си е разрешил да смени министри от държавното управление поради връзки с Движение за права и свободи, значи доста.

" Единствената опция, където да участваме, с цел да осъществяваме своите цели, ни даде обединението на ГЕРБ със Съюз на демократичните сили. Преговаряхме и с други демократични партии, само че се откри, че те не са узрели да работят с хора, които държат да има в техните листи фрагменти, които да се осъществят във властта.

Единствено тази опция ни даде ГЕРБ и Бойко Борисов ", коментира Исмаилов и посочи, че хора от Гражданско съдружие ДЕН ще бъдат включени в листите на ГЕРБ.

Орхан Исмаилов съобщи, че има вяра на Борисов и уточни, че има способени органи, които да ревизират всички подозрения и обвинявания за корупция към премиера.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР