Биков направи тези признания по повод обвиненията от страна на

...
Биков направи тези признания по повод обвиненията от страна на
Коментари Харесай

Биков: Бил съм колега на Калина Константинова в кабинета на Румяна Бъчварова

Биков направи тези самопризнания във връзка обвиняванията от страна на “Има подобен народ”, че Калина Константинова е индивидът на ГЕРБ в държавното управление.

“Били сме сътрудници и ми е мъчно да ги оценя. Има огромни проблеми особено при госпожа Константинова, която дава отговор и за пощите. Предполагам, че са разбрали, че тази работа не е толкоз лесна, колкото изглежда”, изясни още Биков.

Биков разяснява и Екатерина Йорданова, която през вчерашния ден беше един от представителите на протестиращите от транспортния отрасъл в столицата. Йорданова е общински консултант от ГЕРБ в София и водач на жени-ГЕРБ.

“Да, познавам я. Тя я е синдикалист в транспортния бранш още преди основаването на ГЕРБ. Ако желаех, и аз можех да отида на този митинг. Членовете на ГЕРБ сме с по-малки цивилен права от всички останали ли? Протестът не е политически, а е на служащи. Не знам кой на кого симпатизира”, изясни Биков.

Депутатът от ГЕРБ не отговори не зависи ли точно от Йорданова като част от Столичния общински съвет и ръководител на непрекъснатата комисия по превоз и туризъм положението и качеството на услугата.

“Антикризисните ограничения вероятно ще се одобряват при възможната актуализация на бюджета. Какво ще се случи там също не е известно заради бързата динамичност на ръководещото болшинство и множеството оферти. Имаме подозрения, че доста от тях няма да бъдат признати. Ние сме в ценови потрес от 7-8 месеца, а ограниченията се събраха да ги разискват преди няколко дни. Трябваше да има анонс, че ще има всеобщ митинг на най-различни сектори, с цел да седнат и да стартират да мислят”, съобщи още Биков по въпроса с препоръчаните от властта ограничения против високата инфлация.

Според него и съгласно ГЕРБ те ще доведат до още повишаване.

По думите на Биков дотук няма нито една прогноза на финансовия министър Асен Василев, която да се е сбъднала, визирайки прогнозата за инфлацията в страната.

“Такъв вид държание води единствено до неустановеност и до липса на каквато и да било предвидимост “, добави Биков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР