Бижутата играят почти свещена роля в живота на жената. Ефектни

...
Бижутата играят почти свещена роля в живота на жената. Ефектни
Коментари Харесай

7 бижута, които безнадеждно са остарели през 2020 г.

Бижутата играят съвсем свещена роля в живота на дамата. Ефектни обеци или прекрасен пръстен са в положение да създадат празнични нотки в ежедневния отбор, да го създадат по-интересен и прелъстителен. Какво можем да кажем за вечерни рокли, които не могат да си представим без елегантно колие или елегантна гривна.

Време е да се отървете от несъответствуващите бижута, даже в случай че в действителност ги харесвате.

Но си коства да се има поради, че един несъответствуващ аксесоар е в положение да унищожи най-хармоничното изображение и да показа притежателя си в неизгодна светлина.

1. Чокер

Чокери – огнени поздрави от деветдесетте години под формата на бижута. Само преди няколко сезона този аксесоар ненадейно се върна от забравата и също ненадейно изчезна. Въпреки това, модниците, закупили кожени, кадифени и пластмасови чокери, не бързат да се разделят с тях. Ако сте една от тях, по-добре е да скриете такива бижута – до нов прилив. Заменете остарелия си аксесоар със сребърно колие или верига с кокетна висулка.

2. Обеци с дълги пера

Не толкоз от дълго време обеците с дълги пера бяха същински фешън шлагер. Те бяха известни измежду модниците от всички възрасти – от доста млади девойки до дами на възраст. Но, като съвсем всичко блестящо и ефектно, възрастта на този модел беше временен. Днес обеците с дълги пера са антитренд, чието потребление може да се откри единствено на костюмирани празненства в етнически жанр.

Чудесна опция на остарялата версия са обеци от злато с висулка под формата на барокова перла или монета. Дългите обеци са добре пристигнали, състоящи се от капка от няколко мъниста с разнообразни размери. За тези, които не са подготвени да се разделят с перата изцяло, о, има и подобаващ вид. Например артикул, в който е комбинирано малко перо, камъни с неправилна форма и железни пръстени.

3. Обеци от пискюл

Преди няколко сезона девойките на драго сърце включиха ефектни обеци с копринени пискюли в ежедневни и вечерни тоалети. Наистина този модел изглеждаше доста забавно по едно време, само че през 2020 година загуби новост.

Вместо коприна, използвайте обеци с пискюли от златни или сребърни вериги. Друг вид са дългите обеци, състоящи се от огромни връзки под формата на овали, триъгълници, ромбове и други геометрични форми.

4. Кристали

Според украсата под формата на дребен кристал на въже преди няколко сезона няколко моднички полудяха. Днес аксесоарът наподобява неуместно и отстъпва на по-значителните си и забележими братя. Например монети или пръстени на тънки вериги от метал или сребро. Смес от няколко продукта с друга форма и дължина е добре пристигнал. За тези, които обичат истински решения, е подобаващ стевар – украшение под формата на дълго колие с висулка, което може да се носи на гърдите или гърба.

5. Гривна в жанр Pandora

Гривните Pandora в последно време са същински фешън фетиш. Прелестите под формата на мъниста, цветя, занимателни фигури събраха всичко – от дребни до огромни. Особено красиво беше да носите няколко такива гривни едновременно. В резултат на това имаше насищане с сходни бижута и през днешния ден този модел е в антитренд.

Заменете несъответствуващите версии с прелести с гривни под формата на огромни или тънки вериги. Това може да бъде както сбити варианти, по този начин и артикули с дребни висулки под формата на монети или перли. Комбинации от една солидна и няколко тънки гривни наподобяват привлекателни.

6. Фигурни пръстени

Пръстените под формата на цветя, лъкове и всевъзможни сладки животни ще би трябвало да се махната до по-добри времена. През 2020 година сходни артикули наподобяват остарели и даже смешни. Желателно е актуалната модница да избере по-минималистични, само че в това време текстурирани модели.

Тенденцията са сбити версии със междинни камъни, квадратни и кръгли. Такива бижута са ефикасни както независимо, по този начин и в композиция с други артикули. За да изглеждате съвременно, комбинирайте ги с тънки пръстени без камъни – типичен, стилизирани като вериги или вълнообразни.

7. Голям висулка на верига

Бижутата под формата на тънка дълга верига с огромен висулка, постоянно инкрустирана със стрази, бяха известни единствено преди няколко години. Жените носеха сходни детайли освен с рокли и блузи, само че ги носеха над пуловери и други трикотажни облекла. Като цяло сходна композиция изглеждаше задоволително привлекателна, само че в този момент загуби своята новост.

Днес на модниците се оферират огромни вериги, които наподобяват преференциални както с гладки текстури, по този начин и в композиция с релефна вискозна. По-скромен вид е дълга верига със междинна дебелина с сбит железна висулка.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР