Бих си купил един 14-килограмов чук-вария, бих ви поканил, ако

...
Бих си купил един 14-килограмов чук-вария, бих ви поканил, ако
Коментари Харесай

Основният свидетел срещу Иванчева: Ако бях на мястото на Пламен Георгиев, щях да си разбия барбекюто с чук

" Бих си купил един 14-килограмов чук-вария, бих ви поканил, в случай че общината извади мнение, че постройките са противозаконни, бих ги бутнал персонално ".

Така главният прокурорски очевидец против Десислава Иванчева и претендент за общински консултант Александър Ваклин отговори на въпрос по какъв начин би решил проблема с терасата на някогашния началник на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Някогашният началник на антикорупционната комисия подаде оставка, откакто против започнаха инспекции поради жилището му в столичния кв. „ Гео Милев “. След като се отхвърли от КПКОНПИ, Георгиев бе назначен за консул във Валенсия, само че още не е поел поста, защото продължава да е прокурор.

Разследването против Иванчева, приключило на първа инстанция с 20-годишна присъда за рушвет, към този момент е единственият по-сериозен триумф, с който КПКОНПИ може да се похвали. Ваклин бе главният прокурорски очевидец по делото. Той твърди, че е бил изнудван от Иванчева, заместничката ѝ Биляна Петрова и някогашният кмет на „ Младост “ Петко Дюлгеров. И тримата бяха наказани на първа инстанция. В момента Иванчева е претендент за кмет на София, а Петрова - на " Младост ".

Чук и барбекю

" Той си е купил, доколкото разбрах от медиите, него не го познавам, жилището с пристройките. Ако бях на негово място, бих си ги бутнал персонално пред вас, тъй като в последна сметка две барбекюта са несериозни, с цел да бъдат предмет на подобен скандал ", сподели Ваклин пред бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР