Бих се опитал да прецизирам защитата му за начало. Той

...
Бих се опитал да прецизирам защитата му за начало. Той
Коментари Харесай

Адвокатът на измамникът Спас/Александър повдигна завесата, разкри защо е използвал чуждо име и как се е заплел в схемата!

Бих се опитал да уточнявам отбраната му за начало. Той не се е опитал да оказва помощ, а да бъде потребен. Той е желал да е потребен на приятелите си във " Facebook ", само че идва миг, когато не може да удържи на думата си, която е дал на своя другар и стартира да се тормози и крие. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " юристът проф. доктор Георги Ценев, който пази измамникът Спас/Александър. " Той предлага билети единствено на другари и познати. Всеки споделя, че си търси билет за някъде и той споделя, че може да откри на ниска цена билет за някъде. Случвало се е да купува 4-5 пъти билети на ниски цени и никой да не ги вземе. Той вижда предложение, че някаква екскурзия е 300 $, споделя на собствен другар, взима парите, само че влизайки да вземе билета вижда, че офертата към този момент е 800 $. Тогава от идващ човек взима пари за билет, с цел да покрие разликата на първия, само че най-после стартира да не смогва ", сподели юристът му.

" През юни - юли схваща, че няма по какъв начин да се оправи със схемата, тогава се отхвърля. Това не е пирамида. Той няма по какъв начин да върне парите. Не се познаваме другояче с него. Той просто сподели, че е слушал за мен. Родителите му ме избраха за негов бранител ", призна Ценев.

" Не мога да нарека самоличността му във " Facebook " за подправена, тъй като тя е на негов другар. В обществената мрежа съвсем никой не употребява личното си име, а по-скоро псевдоним. Той е приключил обществена администрация във Франция, умее да комуникира, образован е, правил е интернационалните разбори. Името Спас на Запад не е познато. Хората са скептични към такива имена, по тази причина употребява името Александър. Името му харесва, а и е на другар ", сподели юристът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР