Бих поставил оценка "много добър" на това, което се случи

...
Бих поставил оценка "много добър" на това, което се случи
Коментари Харесай

Проф. Сергей Игнатов постави оценка на дистанционното обучение

Бих сложил оценка "много добър " на това, което се случи в учебните заведения. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният учебен министър Проф. Сергей Игнатов  Сергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко.

"Животът се оказа по-мъдър от всевъзможни решения, в междинното обучение няма единна платформа за онлайн образование, само че най-после учителите се оправиха с отдалеченото образование, някои учебни заведения и висши образователни заведения заслужават дори оценка 6 по какъв начин се оправиха в изключителната обстановка с образованието на възпитаници и студенти ", означи проф. Игнатов.

България беше на последно място в класациите по онлайн работа, само че в този момент към този момент има 23 или 24% включване за 2 месеца, преди беше 0,3%.

Според него това не бихме постигнали подобен триумф, в случай че всичко се случваше по административен път. Бившият учебен министър напомни, че през 2011-2012 е бил извоюван план за 5 млн., по който да се закупи платформа за онлайн образованието в междинните учебни заведения. Тогава обаче са почнали каузи и съдът е отсъдил, че няма по какъв начин да започва след началото на образователната година.

Без шествия за 24 май, Красимир Вълчев с детайлности за абитуриентските балове и отварянето на детските градини

Проф. Игнатов, че уточни, че някои университети са почнали с онлайн лекции още преди рецесията. В Нов български университет през 2002-2003 била основана лична платформа и са посрещнали изключителното състояние с над 20 000 подготвени онлайн курса. „ Трябва да се откри разликата сред онлайн и контактното образование. „ Сега всички материали са качени онлайн, може да четеш и слушаш лекцията, когато искаш.”, сподели още той. Проф. Игнатов счита, че настоящето потомство ще е по-подготвено, защото светът няма да излезе от тази онлайн система.

Според някогашния учебен министър повода за незаетите места след края на кандидатстудентските ни акции е, че сме затворени към Черно море. „ Трябва да има задгранични студенти, само че университетите би трябвало да бъдат способни да преподават на британски език.”, съобщи проф. Игнатов. Според него в случай че се промени закона и в състезанията за ректор могат да вземат участие чужденци, това би довело до сериозна смяна, тъй като ще се смени и администрация, с цел да може да го схваща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР