Бих искал да призова този титаничен интелект, да върнем гордостта

...
Бих искал да призова този титаничен интелект, да върнем гордостта
Коментари Харесай

Да върнем гордостта на Кърджали в специфичното производство на поцинковани изделия, където му е мястото

Бих желал да прикани този колосален разсъдък, да върнем гордостта на Кърджали за производството на характерни поцинковани произведения.
Това съобщи от парламентарната естрада адв. Николай Хаджигенов от групата Изправи се! Мутри вън! във връзка предлагането на ГЕРБ още веднъж ръководител на Народното събрание да стане Цвета Караянчева.
 Тошко Йорданов употребява абревиатурата ПКП за Караянчева Тошко Йорданов употребява абревиатурата ПКП за Караянчева
Ива Митева Рупчева е претендентът на " ИТН " за ръководител на Народното събрание. Номинацията ѝ беше оповестена от зам.-председат...
Със суперлативи по адрес на Караянчева започнаха предложенията за ръководител на Народното събрание. Като най-голяма политическа група от ГЕРБ показаха своята кандидатура, а Караянчева бе показана като ”човек с опит, трансформирал статуквото в партийно-монолитния регион като Кърджали ”. Последваха намеци.
След Атанасова на трибуната излезе Тошко Йорданов от " ИТН ", който показа кандидатурата на Трифоновата партия - Ива Митева-Рупчева.
" Уважаеми депутати, нека да извършите хубаво съпоставяне с това, което ще кажа и това, което чухте за прелестната кърджалийска представителка, с почитание ”, съобщи Йорданов.
" Нека това не служи за смокиново листо, прикриващо ужасите на ръководството на Борисов. Нашата група поддържа предлагането, направено от “Има подобен народ ”, съобщи адв. Николай Хаджигенов.
 ГЕРБ издигат още веднъж Цвета Караянчева за ръководител на Народното събрание ГЕРБ издигат още веднъж Цвета Караянчева за ръководител на Народното събрание
Кандидатът на ГЕРБ за ръководител на 45-ото Народно заседание ще бъда Цвета Караянчева, разгласи ръководителят на парламентарната група на...
Думите му провокираха остри реакции от страна на депутатите от ГЕРБ. Вежди Рашидов се изрече по процедурата на водене, изрази възмущението си изявленията от трибуната и кой бил мутра.
" Не е почтено. Ще линчуваме дружно мутрата, посочете я ", уточни Рашидов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР