BIC Services София ще управлява дейности от логистика до човешки

...
BIC Services София ще управлява дейности от логистика до човешки
Коментари Харесай

BIC отвори център за споделени услуги в София


BIC Services София ще ръководи действия от логистика до човешки запаси
(снимка: Ivan Kolovos / предоставена от BIC Services София)

Първи по рода си Център за споделени услуги в България отвори международният водач в производството на писалки, запалки и самобръсначки BIC. Новият офис е част от световния проект за промяна на компанията през 2020 година, ориентиран към повишение на успеваемостта и създаване на конструкция за поддържане на устойчивия напредък.

Поделението BIC Services София ще консолидира административните задания и действия на компанията в областта на финанси, счетоводство и доклад, транзакции и доставяне, обслужване на клиенти и други корпоративни функционалности в Европа. Плановете на компанията са до края на 2021 година да назначи 230 души и да влага над 10,5 милиона евро в страната за същия интервал.

„ Традициите и опита на BIC, изключително на интернационално равнище, ще оказват помощ на центъра да бъде водач в аутсорсинга на бизнес процеси ”, съобщи Н. Пр. Флоранс Робин, дипломат на Република Франция в България.

Преди броени дни министърът на стопанската система Лъчезар Борисов връчи на компанията документ за инвестиция клас А по реда на Закона за поощряване на вложенията (ЗНИ).

„ BIC Services София ще ръководи действия от логистика до човешки запаси, както и финансови процеси, връзка с клиенти, и доставяне на Société Bic. Центърът е широкоспектърен и всичко това, което е допустимо да се реализира отдалечено с поддръжката на новите технологии, е предмет на бизнеса на компанията в София ”, разясни Георги Менев, изпълнителен шеф на BIC Services София.

Към момента Центърът обслужва най-вече европейски пазари като Франция, Италия, Германия, Бенелюкс, Португалия и Испания, само че проектите на компанията са да разшири активността си към Румъния, Украйна и Русия, както и в редица африкански страни, където BIC е добре показана.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР