Библията разказва за Второто пришествие на Христос. Ето защо професор

...
Библията разказва за Второто пришествие на Христос. Ето защо професор
Коментари Харесай

Професор от САЩ: Библейският край на света наближава, предшестван от 7 години страдания!

Библията споделя за Второто пришествие на Христос. Ето за какво професор Том Майер от библейския лицей и висше учебно заведение „ Шаста “ (Калифорния) счита, че всички събития от последно време се свеждат до неизбежния древен завършек на света.

Апокалиптичните събития не могат да бъдат избегнати. Откровение 6-19 - Възнесението споделя, че през последните дни ще има седемгодишна тъга. Битките, които ще се проточат известно време, няма да бъдат свързани с Второто пришествие на Христос. Един ден обликът на Христос ще се появи на небето. Той ще пристигна да възкреси мъртвите християни и да ги заведе на небето. Ще им бъде квалифицирано място, се отбелязва в Йоан 14: 1-6.

След пришествието на Христос ще има необятно публикувана тъга, разграничена на интервали от 42 месеца. Хората не са се сблъсквали с нея преди и няма да се сблъскат и по-късно. Седем години страдалчество е интервал, който съвсем всеки може да издържи. Може обаче да се проточи, в случай че мнозина към момента не имат вяра в съществуването на Всевишния. Христос ще пристигна на земята, с цел да победи антихриста.

Откровенията на Йоан съдържат богата информация за нещата, които предстоят. Апостолът описа в детайли своите видения по отношение на апокалипсиса, който ще се случи през последните дни.

Отброяването стартира от деня на възкресението на Исус преди две хилядолетия. Нито един източник не показва най-малко почти време, когато ще дойдат смутните часове. Библията споделя, че това знае единствено Отецът. Няма човек, няма ангели, няма Син. Не остава нищо друго, с изключение на да чакаме и да се надяваме на най-хубавото, отбелязва проф. Майер.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР