Библейските текстове спасили една от най-добрите фолк певици от опасна

...
Библейските текстове спасили една от най-добрите фолк певици от опасна
Коментари Харесай

Царицата на сръбския кавър Исмералда: Религията ме спаси от хазарта

Библейските текстове избавили една от най-хубавите фолк певици от рискова взаимозависимост, научи HotArena. Кралицата на кавърите – Исмералда, показа, че години наред е страдала от рискова хазартна пристрастеност, само че се освободила от нея, откакто прегърнала вярата.

" Библията ме избави от хазартната взаимозависимост. Харчех половината си пари на ротативките и взимах назаем от сътрудници, близки и другари. Бях непрекъснато по комарджийниците, тъй като беше съвременно в музикалните среди. ", споделя изпълнителката.

Звездата попада в ужасната въртележка на зависимостите, откакто претърпява в действителност тежки удари. След като посещава обаче Швейцария, стартира да чете Библията и открива в античните текстове своето избавление.

" По комара ме възпламени майката на Илиян Тупалката. В
хазарта открих отдушник на проблемите и едно успокоение. Като се взираш в машинките и не мислиш за нищо друго. Но мога да се похваля, че към този момент шест месеца съм чиста и се излекувах ", тържествува гласовитата изпълнителка на кръшни ритми.

Тя признава, че е затънала извънредно надълбоко. Взимала заеми от другари и познати, харчела личните си доходи от участия, а най-после прибягнала и до бързи заеми.

" Ако от едно присъединяване взема 500-600 лв., половината заминаваха за комар. Усещах, че в
казиното влизам в храма на обречените, като че ли населяван от дявола. А от половин година насам се усещам като че ли съм изплувала от калта. Швейцария и Библията ми излекуваха раните ", изповядва се певицата, написа „ България през днешния ден ”.

Тя още помни златните години на фолка, когато предприемачи с връзки в подземния свят, безусловно ги замервали с пари по участия и ги засипвали с левове и марки.

Толкова доста пари имаше, че за всеки един от нас от оркестъра имаше задоволително да си купи апартамент. " Тогава бях млада и харчех за себе си. Купувах си обувки за 1700 лева от най-вървежния магазин на " Витошка ". Носех скъпи облекла.

Разхищавах по заведения за хранене, за парфюми, гримове и какво ли още не. Баща ми беше един от най-богатите предприемачи в Плевенско, плащаше ми песните и клиповете. Нямах проблем с мутрите поради контактите му, а по детски желаех да се виждам на обложките на касетките. Честно си споделям — не знам къде отидоха тези пари ", откровена е Исмералда.

Певицата претърпява и персонална покруса. По това време заживява с огромната си обич и съучастник на Коко Динев – Светослав Мушанов. Забременява от него и ражда момиченце, само че детето умира при раждането.

Трагедията се оказва съдбовна за връзката им и те се разделят вечно. От тогава — насам изпълнителката поддържа връзки с разнообразни мъже, само че в никакъв случай не открива верния.

" Много пъти пробвах да задържа мъж до себе си, само че все усещах, че кръшка. И без да имам доказателство го оставях. После се разбираше, че съм била права ", разкрива още фолк певицата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР