Биатлонистът Красимир Анев, който снощи вечерта се простреля със законно

...
Биатлонистът Красимир Анев, който снощи вечерта се простреля със законно
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Красимир Анев се прострелял заради жена

Биатлонистът Красимир Анев, който нощес вечерта се простреля със законно притежаван револвер, а сега лекарите във ВМА се борят за живота му, най-вероятно е направил опит за самоубийство след любовна драма, научи Lupa.bg от негови близки. Анев, който на инат на мъжествения спорт, който практикува, бил изкючително сензитивен, мъчно понесъл края на интимната си връзка.



Красимир Анев е измежду най-успешните европейски състезатели по биатлон

Двамата с половинката му, която е по-млада от него с 9 години, непрестанно се събирали и разделяли, като последните месеци били много напрегнати. Най-вероятно двамата са поставили дефинитивно завършек на връзките си и участника в 3 олимпиади в миг на уязвимост се е прострелял в корема, позволяват осведомени. " Краси е извънредно ревностен и подозираше момичето, че му изневерява. Възможно е да е имало следващия скандал сред тях ", разясняват спортисти.

Ден преди да направи белята, Красимир Анев разгласява много чудноват пост във Facebook. " Абсолютната истина " - тези думи към представена мъдрост на писателя Павел Вежинов е написал прострелялият се в корема някогашен национал по биатлон. " Всяко изменничество стартира с доверие ", е мисълта на създателя на " Нощем с белите коне ", която 36-годишният самоковец дефинира като безспорна истина. Това навежда на мисълта, че Красимир Анев най-вероятно се усеща предаден от половинката си.



В момента Красимир Анев се намира в реанимацията на ВМА с заплаха за живота. От Военномедицинската академия обявиха, че Анев е нормализиран, само че в доста тежко общо положение и не могат да се ангажират с каквито и да било прогнози. Критични ще са идващите 24 часа. Както Lupa.bg извести, той е наведен в положение на медикаментозна кома.

Според информацията, спортиста се е прострелял с револвера си край язовир „ Дренов дол " с персоналното си оръжие. Притежава такова, защото е боен.

Преди 3 години Красимир Анев се разделил със скандал с дългогодишната си другарка Красимира Начева, от която има и дете. След това се впускал в епизодични връзки. Правел и опити да се събере с майката на детето си, само че на вятъра - тя имала нов сътрудник в живота си.

Красимир Анев е един от най-успешните български биатлонисти в историята. Става европейски първенец за юноши и мъже в самостоятелната дисциплинираност на 20 километра. Участник е на 3 олимпиади - Ванкувър 2010, Сочи 2014 и ПьонЧанг 2018. В международната купа най-хубавото класиране на самоковеца е 4-о място в всеобщия старт на 15 километра при започване на 2015 година в Оберхоф (Гер).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР