Бианка Ченсори показа драстична промяна във външния си вид, докато

...
Бианка Ченсори показа драстична промяна във външния си вид, докато
Коментари Харесай

Съпругата на Кание Уест Бианка Ченсори е неузнаваема, докато демонстрира голяма трансформация

Бианка Ченсори сподели фрапантна смяна във външния си тип, до момента в който вечеря със брачна половинка си Кание Уест.

29-годишната -old към този момент стана скандално известна със странните тоалети, които носи, до момента в който е на открито с рапъра, само че в този момент тя реши да обнови прическата си с пикси, до момента в който тя и Кание пътуват из Италия. Противоречивата двойка е хазаин на празненства за слушане в живописната страна за новия албум на рапъра Vultures I, който включва гола Бианка на предната корица.

Те изненадаха феновете в хотел Four Seasons в Милано в четвъртък, до момента в който седяха дружно и се сгушиха един до различен, до момента в който се любуваха на храна в извънредното място за звезди. Бианка можеше да бъде забелязана да раздрусва новата си рокля, зарязвайки платинено русите си кичури за къса, разхвърляна прическа, цялостна с влажен бретон, оцветен в черно. Семейната двойка изглеждаше увлечена един от различен, до момента в който вечеряха във Four Seasons преди празненството на Kanye за слушане на последния му албум.

За всички най-нови вести...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР