Би Нюз- Г-н Байрактаров, как ще коментирате организираните протести срещу

...
Би Нюз- Г-н Байрактаров, как ще коментирате организираните протести срещу
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Байрактаров изригна! Тези, които промениха Конституцията, сега организират протести срещу собствените си промени!

Би Нюз- Г-н Байрактаров, по какъв начин ще коментирате проведените митинги против избора на основен прокурор?

Д.Б.- Като голямо двуличие и илюзия на обществото!

Б.Н.- Защо?

Д.Б.- Защото тези, които провеждат тези митинги на процедура стачкуват против личните си промени на Конституцията, а присъдружните им медии и някои техни публицисти комфортно наливат масло в огъня.

Б.Н.- Дайте малко повече уточнения в случай че обичате!?

Д.Б.- В 43-то Народно Събрание Реформаторите предизвикаха по този начин наречената правосъдна промяна, която започваше с промени на глава шеста в Конституцията. Точно тези хора разделиха Висшия правосъден съвет на две колегии- прокурорска и съдийска и вмениха на всяка от тези колегии да прави съответните оферти. Тоест съдийската гилдия през днешния ден не може да прави предложение за основен прокурор! Излиза, че въпросните уредници или основатели на митинг против избор на основен прокурор в този момент стачкуват против личната си смяна в Конституцията!

Б.Н.- Но това наподобява шизофренично!

Д.Б.- Нещата не стопират до тук обаче! Същите тези по този начин наречени реформатори сътвориха и най-голямата щета при избор на основен прокурор. Те просто отстраниха настоящия до 2015 година член 131 от Конституцията, който предвиждаше изборът на основен прокурор да се прави с скрито гласоподаване! Сега същите тези хора подстрекават гражданското общество да стачкува против техните безумия, само че за виновници се сочат други!

Б.Н.- От всичко, което казахте излиза, че по този начин наречените реформатори просто желаят новия основен прокурор на България да бъде техен човек?

Д.Б.- Ами май тъкмо по този начин се оказва и дали претендента се споделя Димитър Байрактаров, Иван Гешев или някой различен, щом не е техен човек, разбирайте дисциплиниран те ще стачкуват и ще търсят всички вероятни средства, с цел да съумеят.

Б.Н.- Може ли да се смята, че обстановката с колежката Силвия Великова бе употребена с такава цел?

Д.Б.- Имам съществени съмнения, че е тъкмо по този начин, само че най-ужасното е, че един публицист даде опция да бъде опозорена една медия като БНР, която сме смятали за остров на свободното слово, само че се оказа, че инакомислещи като мен сме просто елементарни ГЛАВАНАЦИ, а другите са УМНИ И КРАСИВИ!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР