Би Би Си ще открие извънредна радиопрограма за живеещите в

...
Би Би Си ще открие извънредна радиопрограма за живеещите в
Коментари Харесай

Би Би Си ще открие извънредна радиопрограма за живеещите в Ивицата Газа

Би Би Си ще открие изключителна радиопрограма за живеещите в Ивицата Газа. Така ще  отговори на потребността от информация в хода на спора сред Израел и радикалното палестинско придвижване " Хамас ", съобщи Ройтерс, като се базира на интернационалната секция на английската медия.

Целта е програмата да осведоми блокираното в палестинския анклав население с настоящите вести, както и да дава препоръки за сигурността и къде хората могат да намерят леговище, храна и вода, оповестиха от Би Би Си.

" Арабската секция на Би Би Си e в извънредно добра позиция да предложи тази жизненоважна за хората в Газа информация във време на последна потребност ", съобщи шефът на интернационалната секция на Би Би Си Лилиан Ландър. С предавания от Кайро и Лондон радио " Газа " ще започва с едно предаване този петък, а второто лъчение ще бъде идващия петък, 10 ноември.

Международната секция на Би Би Си има опит с сходни изключителни стратегии. През 2014 година тя излъчваше излъчвания за Ивицата Газа, когато напрежението там се повиши. Извънредни предавания се реализираха и за спора в Судан през май тази година, а през февруари предходната имаше разширени телевизионни новинарски излъчвания за съветската инвазия в Украйна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР