BGO Software Basketball League има огромната чест да се включи

...
BGO Software Basketball League има огромната чест да се включи
Коментари Харесай

И аматьорите се включват в 100% Power Mача на звездите

BGO Software Basketball League има голямата чест да се включи в 15-тото издание на 100 % All Star Game в България! Събитието ще се организира във превъзходната Арена “Ботевград” на 22 април 2018 година Аматьорските тимове на България ще провеждат аматьорски All Star Game преди този на експертите в едноименното събитие. Чрез гласоподаване, което ще стартира на 26 март, всеки от четирите района на BGO Software Basketball League ще излъчат представители за 100 % Power Мача на звездите. В него състезателите ще бъдат разграничени в два тима – тим на район ЗАПАД против събирателен тим от райони ЦЕНТЪР, ИЗТОК и ЮГ!

Една от най-атрактивните елементи от 100 % Power Мача на звездите са състезанията по пукотевица и забивки. Такива ще участват и в All Star Game на BGO Software Basketball League! Тази година спечелилите от състезанията при дилетантите ще получат опцията да потвърдят своите умения и в състезанията при експертите!

Очакват се доста изненади и приятни страсти през целия ден на 100% Power All Star Game 2018! Не го пропускайте и от в този момент си освободете неделята на 22-ри Април! Мачът на звездите при дилетантите ще бъде излъчен онлайн по Баскетбол ТВ.

В 00.00 часа на 26-ти март завърши гласуването за избор на първите 20 играчи в 100% Power Mача на звездите. 6588 души гласоподаваха на страницата на на събитието. Резултатите ще бъдат оповестени още на следващия ден. Очаква се да бъдат попълнени останалите четири играчи от треньорите и уредниците, а незабавно по-късно ще се състои и конференция на която посредством остарелия детски способ настъпванка ще бъде избран кои играчи в кой тим ще застанат.

Юбилейното 15-то издание на 100 % Power Maч на звездите ще бъде проведено от " СпортЛаб " ЕООД, Българската федерация по баскетбол, Национална Баскетболна Лига и Община Ботевград. За втора поредна година събитието ще носи името на марката „ Престиж 96” АД – 100 % Power. ПРЕСТИЖ е един от най-големите производители в хранително-вкусовата промишленост в България и пазарен водач във всички категории, в които оперира: бисквити, вафли и мини кейкове с марките Траяна, Мираж, Роден Край, Хипер, Троя, Споко, Ная, Мюсли, Насладки, Престиж, Престиж Селекция, 100% Power, Престиж Wellness и FRUNU с дял на продажбите в стойност от над 23% в стойност по данни на AC Nielsen.

За „ Престиж “ работят над 600 индивида, за които мотив за горделивост е и високата обществена ангажираност на компанията с фокус върху децата и младежите на България, тяхното обучение, личностно израстване, просвета, спорт и здравословен метод на живот.

През 2004 година звездният дуел бе обновен след 10-годишно спиране с името Хановер Кооп Мач на звездите, в идващите 10 издания офицалното име е HDI All Star Game, а от 2015 година новият общоприет спонсор " Престиж " е включен в името на тима - непосредствено или посредством собствен бранд. Домакини на събитието са били през годините Варна, София, Самоков, Ямбол, Пловдив и в този момент Ботевград. За годишнината уредниците плануват няколко изненади за почитателите, които ще включват музикална стратегия с известен измежду младежите реализатор, специфични шоу детайли, доста награди.

Ще бъде спазена традицията да има и спомагателен показателен дуел по време на събитието, който ще се организира в поддръжка на почналата през 2015 година акция " Аз обичам баскетбола " - целяща България да завоюва домакинство на една от групите на Европейското състезание по баскетбол за мъже през 2021 година. Няма да се мине и без обичайните състезания 100% Power Забивки, 100% Power Тройки и 100% Power Умения. Телевизионен сътрудник на дуела е обичайно Българската национална телевизия, която ще го излъчи непосредствено по първия си канал. Продажбата на билетите ще започва в сряда /28.03.2018 г./ в мрежата на Еventim на цена от 5 лева като последната седмица преди събитието цената ще бъде 7 лева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР