БГНЕС Изключително интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на

...
БГНЕС
Изключително интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на
Коментари Харесай

Километрична опашка от коли на Кулата

 БГНЕС Изключително натоварен е трафикът за товарни коли на излаз на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово “. Във връзка с ремонтни действия на съпределните гранични пунктове се прави мудна обработка на преминаващите от страна турските гранични управляващи. Това оповестиха от Групово дело " Гранична полиция “. Информацията за трафика на граничните пунктове е към 15.00 часа.

На границата с Република Гърция на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата “ трафикът е натоварен на излаз за товарни и леки коли. 1.5 км е опашката от тежкотоварни коли на вход на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата “, съобщи " Фокус “.

На границата с Румъния на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост “ трафикът е натоварен на излаз за леки коли. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост 2 “ трафикът е натоварен на излаз за товарни коли. На българо-сръбската и на границата със Северна Македония трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Във връзка с осъществяване на ремонтно строителни действия на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златарево “ за времето до 14 октомври 2019 година придвижването през пункта ще бъде затруднено. От основание за сигурност заради ниското равнище на река Дунав фериботната платформа, обслужваща фериботната връзка Оряхово – Бекет, ще работи единствено през светлата част на денонощието – от 08.00 часа до 22.00 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР