БГНЕС Хазартният бос Васил Божков, който се укрива от прокуратурата в

...
БГНЕС
Хазартният бос Васил Божков, който се укрива от прокуратурата в
Коментари Харесай

Божков показа снимки на чатове с Vladi Goranov

 БГНЕС Хазартният необут Васил Божков, който се укрива от прокуратурата в Дубай, разгласява в профила си във Facebook фотоси на есемеси, за които твърди, че са разменени с финансовия министър Владислав Горанов.

Бизнесменът направи обществено притежание два скрийншота на писмени диалози, с цел да потвърди, че си е контактувал непосредствено с финансовия министър, а не с Държавната комисия по хазарта.

" Преди дни споделих, че за хазартния ми бизнес съм контактувал с Влади Горанов, а не с ДКХ. Ето по какъв начин се случваше ", написа Божков до двата писмени диалога, за които твърди, че са извършени с Горанов. Разговорите са извършени през 2018 и 2019 година, съгласно фотосите.

Няма изясненост дали въпросните фотоси във Facebook на чат сред двама мъже са истински, макар че самият Божков даде обещание да покаже доказателства.

Срещу него има повдигнати 11 обвинявания като началник на проведена незаконна група. Първоначално на Божков бе повдигнато обвиняване за насила, изнудване, закани и неплащане на такси. Срещу него стартира и следствие за присъединяване в проведена незаконна група за закани, изнасилвания и убийства.

Той е упрекнат и в това, че от 2014 година до момента не е внесъл над половин милиард лв. от такси по Закона за
хазарта. Прокуратурата изиска екстрадицията на Божков от Обединените арабски емирства преди няколко месеца.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР