БГНЕС Адванс Медиа Груп, дъщернo дружество на инвестиционния холдинг Адванс Пропъртис,

...
БГНЕС
Адванс Медиа Груп, дъщернo дружество на инвестиционния холдинг Адванс Пропъртис,
Коментари Харесай

Домусчиев продава Нова телевизия на собственика на Vivacom

 БГНЕС Адванс Медиа Груп, дъщернo сдружение на капиталовия холдинг Адванс Пропъртис, благосъстоятелност на братята Кирил и Георги Домусчиеви, води диалози с Юнайтед Груп, водещ снабдител на телекомуникационни услуги и медиа в Югоизточна Европа, за допустима продажба на най-голямата мултиплатформена медия в България - Нова Броудкастинг Груп.

Потенциалната договорка зависи от сполучливото привършване на договарянията сред страните, както и от сключването на обвързващ контракт за покупко-продажба на дялове сред тях и приемането на всички нужни утвърждения от съответните регулаторни органи в България и чужбина.

Юнайтед груп, притежател на VIVACOM, е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа, със седалище в Амстердам. Чрез обилни вложения в цифровата инфраструктура, наличие и технологии, групата дава водещи услуги на клиентите в района.

През двете десетилетия от основаването си, Юнайтед груп придобива и сполучливо интегрира над 100 компании в своята конструкция. Има най-широкото покритие на мрежата в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие от целия свят. Юнайтед груп оперира в 8 страни, а от март 2019 година е благосъстоятелност на BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР