БФС официално забрани на ЦСКА да картотекира нови футболисти за

...
БФС официално забрани на ЦСКА да картотекира нови футболисти за
Коментари Харесай

БФС пак спря трансферите на ЦСКА

БФС публично забрани на ЦСКА да картотекира нови футболисти за повторно този месец, разгласи Дисциплинарната комисия. " Червените " нямат право на входящи прехвърляния поради финансови отговорности към някогашния си състезател Сержиньо, както и към мениджъра Франсиско Руано.

В началото на месеца от " Армията " заплатиха 1 милион лв. по делото за Юнес Бенжелюн и първата възбрана падна. Сега от клуба са изправени пред същия проблем, като дължат на играча Серджо Филипе Диас Рибейро и мениджъра Франсиско Морено Руано общо близо 350 000 евро. Наложена им е санкция от ФИФА от 30 000 швейцарски франка.

Очаква се ФИФА да наложи нова възбрана за картотекиране на ЦСКА по делата с някогашните футболисти Нилсон Антонио и умрелия през 2021 година от онкологично заболяване Бернардо Тенгариня, които имат да получават по над половин милион лв.. " Червените " шефове оповестиха, че ще се разплатят по всички каузи.

Треньорът Стойчо Младенов е отстранил от първия тим юношата Георги Чорбаджийски. Причината е нежеланието на младия халф да подпише първия си професионален контракт с клуба, твърди " Блиц ". Чорбаджийски ще навърши 18 години през лятото. Той е върнат да тренира с юношите. Георги бе на зимна подготовка с тима в Турция и игра в много от другарските мачове, в това число и против полския Стал, където е по-големият му брат Божидар.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР