Безценните предмети не са тези, които струват цяло състояние и

...
Безценните предмети не са тези, които струват цяло състояние и
Коментари Харесай

5 модни тенденции за пролетта на 2023 г., които са безценни. Те се съчетават с всичко

Безценните предмети не са тези, които костват цяло положение и се продават под крещящи етикети. А такива, които се съчетават с безусловно всеки тоалет, пасват на всяка форма и въпреки всичко оферират комфорт и уют. Ето пет наложителни части, които да носите тази пролет.

Дънково яке

През зимата е време за яке, което не може да се носи под пухено яке или кожено палто. А това е една в действителност незаменима движимост напролет. И даже в наклонността. Особено в случай че е в износена, като че ли прегоряла текстура в стила на Balmain, Diesel и Acne Studios.

Класическото индиго обаче е все по този начин скъпо, както постоянно. Пример за това са ревютата на Chloe, Bottega Veneta и Stella McCartney.

Дизайнерите оферират да носите такива якета с пастелни плетива, ярки топове и блузи или даже да композирате монолитни якета от деним със сутиен и дънки. Такива комплекти са много мощен сурогат за настъпващата пролет на класическите офис костюми.

Блуза

Когато една французойка не знае какво да облече, тя сигурно ще избере потник. Защото той е главен детайл на парижкия изискан и просто е най-удобното нещо за носене. Да не приказваме за положителната остаряла класика.

За да имате най-универсалния дрешник, е добре да изберете не общоприетите черно и бяло, а най-подходящите нюанси към съществуващите ви неща. Например бяло и синьо, бежово, оранжево, зелено. Такъв дълъг ръкав или пуловер ще разнообрази ежедневния ви дрешник и ще добави стилна нотка към имиджа ви.

По отношение на съвместимостта няма безусловно нищо, за което да се притеснявате. Защото бретонското райе отлично ще се сприятели с всевъзможни долнища и обувки: от типичен панталони и дънки до ултрамодерни модели карго, от ботуши вид “казак ” до маратонки и базови помпи на токчета.


Летяща пола

Мнозина на драго сърце носят леки летящи поли през зимата, заигравайки се с контраста с топлата връхна дреха. Например, комбинират я с пилотски якета или палта. Но въпреки всичко този жанр е по-скоро знак за пролетта. Затова е време да я извадите от дрешника и да помислите за облиците с нея.

А те в действителност са доста. Той ще наподобява съвършено с ботуши, маратонки, кецове, настоящите през днешния ден балетни обувки. А също и с блузи, ризи, тениски, пуловери и суитчъри. Плюс това, да не забравяме кожените панталони и бомбетата.

Прави панталони

Дънките са нашето всичко, само че от време на време би трябвало да им дадете и отмора. Чудесна опция в този случай са вършиме панталони с цялостна дължина. Те ще разредят дрешника и ще внесат малко изискан в ежедневната ви визия.

Носете ги със същата жилетка, настоящи пуловери, поло якета с необятен лежерен контур. А за спокойни визии – с маратонки и безшевни кожени ризи в каре, с които Bottega Veneta безусловно взриви сезонната седмица на модата в Милано.

Суитшърт

И най-после, още един повсеместен топ. Суитшъртът (без цип и качулка) продължава своя победоносен поход по стилните улици. Съветваме ви да избирате модели в неутрални нюанси, с цел да се вписвате елементарно във допустимо най-вече облици.

Спортни, ежедневни, настоятелен – всичко е наред. И вечерни също, като добавите няколко акцентиращи аксесоара.

С дънки, всевъзможни панталони, плисирани поли. Самостоятелно или като втори пласт на завършването – опциите на подобен пуловер са в действителност безкрайни. Но дано не забравяме, че oversize към този момент губи предходната си известност, тъй че прекомерно обемните неща би трябвало да кажат твърдо “не ”.

Надяваме се, че най-малко няколко от тези скъпи части са в дрешника на всеки. Защото доста скоро ще имате опция да ги носите по стилните пролетни улици.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР