Безспорно е, че Бойко Борисов и Румен Радев са национални

...
Безспорно е, че Бойко Борисов и Румен Радев са национални
Коментари Харесай

Експерт по сигурността попиля премиера: Бойко Борисов вече не е национален лидер! Жизненият му цикъл мина…

Безспорно е, че Бойко Борисов и Румен Радев са национални водачи. Лидерът е точният човек, в точното време на точното място. Националният водач Бойко Борисов е минал пика си, виталния си цикъл. Докато водачът Румен Радев е още във възходяща траектория.

Това сподели специалистът по сигурност проф. Димитър Иванов в предаването „ Офанзива “ по Канал 3.

„ 4 февруари 1997 година е знаменателна дата. Не тъй като една власт беше заменена, а тъй като имаше единство. В историята нещата са в причинно-следствена връзка “. „ Капиталът няма цвят, парите не миришат. Хората, които са се облагодетелствали от промяната на режима са размили политическия си цвят “, стана ясно от думите му. „ Хода на европейската политика е надясно.

Онова, което стана след 4 февруари и всичко по-късно в администрацията на Иван Костов и на Симеон Сакскобургготски поеха пролиберален, продесен курс на развиване на България – буржоазен. Посоката към този момент е заложена и световният стопанин следи тя да се съблюдава “, акцентира Иванов. “Както споделяше тогавашният дипломат на Съединени американски щати в България, ние сме тук да следим 2 параметъра: да не се върнат комунистите на власт и да не се усили въздействието на Русия в България”.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР