Безспорно д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков са двойката в

...
Безспорно д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков са двойката в
Коментари Харесай

Видя се дyпeто на Неделя Щонова в „Денсинг старс“ СНИМКИ

Безспорно доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков са двойката в „ Денсинг старс “, която демонстрира най-ълен синхрон освен в танците, само че и в връзките между тях. За разлика от останалите, те съумяха да си станат другари и тази химия се усеща и на сцената. 

На последния  лайф те събраха очите на жури и фенове със комплицирани поддръжки в танците, само че Неделя прикова погледите и с голото си дупе.

Известната докторка се появи в много нищожен театрален тоалет и сподели по какъв начин би трябвало да наподобява една жена на 50 години. Тя несъмнено поставя в дребния си джоб по-младите участнички, което провокира злоба измежду тях.

„ Тази жена убива с тяло. Браво за волята и желанието, без значение от годините да бъдеш съвършена “, „ Д-р Щонова още веднъж се появи в отлична светлина. Както постоянно Наско е отличен хореограф. При тези поддръжки постоянно може да се случат неточности “, гласят част от мненията в обществените мрежи.

Журито го поряза, тъй като имаха неточности в поддръжките, само че пък не можем да отречем, че са им едни от най-трудните и всякога си слагат огромни цели. /show.blitz.bg

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР