Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория

...
Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория
Коментари Харесай

Как изглежда гаджето на Айлин от Ергенът

Безспорно Айлин Бобева бе една от най-красивите участнички във втория сезон на " Ергенът ". Но с изключение на външните си дадености, тя сподели, че има и забележителни умения да омагьосва мъжете. А след края на телевизионния формат разпалва фантазиите им на воля и по-силно от всеки път.
 Айлин се завръща в
Страст и гняв в новите епизоди на " Ергенът "

Правилата очевидно са, с цел да се нарушават

По специалност Айлин е модел. Именно с това продължава да се занимава и в този момент, а уговорките й са повече от всеки път. По всичко проличава, че с изключение на работни задължения обаче, Айлин се радва и на споделена обич.

Още преди време хубавицата показа в обществените мрежи, че има мъж до себе си, като разкри, че е на 41 години и е от ирански генезис.

Въпреки че е израснал в Германия, Фарид живее в България и има бизнес с парфюми. И въпреки че двамата са дружно от към година, участничката в " Ергенът " реши да го покаже обществено едва сега.
 Айлин Бобева от
Новите секси провокации на Айлин от " Ергенът "

Многото лица на модела

Айлин показа няколко фотоси Instagram от рождения ден на половинката си, демонстрирайки на почитателите си какъв брой е щастлива в обятията на обичания си мъж.

" Честит рожден ден на моя скорпион, моя демон, моята обич. Малкото момиче те обича толкоз доста ", написа Айлин към серията фрагменти, на които се вижда тортата на Фарид, както и моменти от пътуванията им по света и други радостни мигове дружно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР