Безпросветните кукли излагат кукловодите си. Това се разбра от разговорите,

...
Безпросветните кукли излагат кукловодите си. Това се разбра от разговорите,
Коментари Харесай

``По ръба“ с Калина Андролова: Държавни предателства и кабинет на абсурда

Безпросветните кукли излагат кукловодите си. Това се разбра от диалозите, които Политическа партия организират със своите партийни съидейници. Както постоянно Кирил Петков без проблем осветява диалози с висши европейски служители, в тази ситуация Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел, поставяйки ги в неловка обстановка, че вземат участие в „ сделки на четири очи “. Обществото ни разбра още, че Борисов не желае Гешев, и че към този момент Политическа партия и Демократична България ще оказват помощ на Борисов в битката против Гешев. Не е ли впечатляваща сходна артистична виртуозност на приласкаването – да те бранят през днешния ден тези, дето през вчерашния ден хвърляха павета против теб. Можем да раздадем по някой оскар за най-убедителна роля.

От управлението на Политическа партия излиза наяве, че ГЕРБ към този момент е маркетингов зложелател,тоест войната против корупцията, през която главно се идентифицираха, е бутафория за наивните гласоподаватели. Кирил Петков споделя, че Политическа партия могат да имат най-много 10% дружно с Демократична България, само че са създали скица през последните две години, която (както той се изразява) е леко „ ала-бала “ през президента Радев. Затова водачът на Политическа партия подсказва на своите съпартийци, че след идващите избори Политическа партия могат да стоят до тоалетната в Народното събрание и всички да ги заобикалят. Тоест за Политическа партия този съдружен кабинет с ГЕРБ е въпрос на отсрочване на идния им избирателен неуспех . Реално Политическа партия се пробват да осъществят последна опция. Но в това време извиват ръцете на ГЕРБ да ги поддържат абсолютно, като че ли Политическа партия преобладават и пред тях съществува палитра от шансове . Ясно е, че и ГЕРБ, и Политическа партия ще претърпят вреди на идващите избори, когато и да са те. Но ГЕРБ имат стабилно ядро, ще изгубят единствено външна страна. Докато Политическа партия просто ще се разпаднат, изключително в случай че Христо Иванов ги изхвърли.

Втрещяващо е, че Политическа партия търсят поддръжка от ГЕРБ, само че в същото време изясняват, че всички проектоминистри са инструктирани още в първите седмици да уволнят всички фрагменти на ГЕРБ и президента със или без съображение. Най-важното е, споделя Асен, че ние ще вършим избори, до момента в който Министерство на вътрешните работи е наше. Нека помислим, а какво тъкмо е основанието ГЕРБ да им даде това преимущество? Че са принадлежности на глобалистката теория ли?! Думите на Асен Василев, че бъдещите шефове на структурите по сигурността са утвърдени от посолствата, са същинска злополука, която медиите замитат . Никакви тези на НПО-анализатори не могат да замажат невижданото държание на Политическа партия. Всички ли страни в Европейски Съюз си съгласуват шефовете на служби със съюзническите посолства? Що за рисково антибългарско, антинационално и разграждащо суверенитета държание ни се предлага като някаква нормалност?! Тези хора от Политическа партия в действителност нямат визия що е държавност, по какъв начин действа тя, не схващат по какъв начин работят специфичните служби, какви са задачите и дилемите им, какво въобще значи национална сигурност и за какво е ужасяващо скандално да се случва и озвучава в общественото пространство назначение на началниците им след допитване с външния фактор. Естествено, че има грациозен метод да се усеща коя фигура би била по-ефективна при взаимоотношението с нашите сътрудници. Но силата на един началник на конструкция от сферата на националната сигурност се състои точно в неговата осъзната и целенасочена многовекторност при опазване на цялостна национална посветеност и жертвоготовност.

И дано откритото предаване на службите за сигурност на външен надзор, каквото виждаме като управническо желание на Политическа партия, не се маскира лъжливо като честност към западните ни сътрудници. Партньорство е друго от изменничество . Кирил Петков приказва и за външни консултанти, които да ни оказват помощ за структурирането на службите. Извинявайте, само че тази стратегия не я ли минахме при започване на 90-те?! Тогава самосвалихме задоволително суверенитет. И дадохме комфорт на непозната агентура по върховете на функционалната власт да се саморазправя с страната ни. И въпреки всичко държавността оцеля някак, въпреки и клатеща се, спазваше прилична фасада и поддържаше динамично равновесие. Е, от време в точния момент демонстрираше страхливо темперамент.

 Кирил Петков Снимка: Българска телеграфна агенция

От това , което ръководителите на Политическа партия изговарят, се потвърждава, че отпред да страната ни са били и още веднъж желаят да бъдат хора, които съставляват план за ремонт на държавността. Ръководителите на Политическа партия даже не са агентура, както най-близо до истината би ги нарекъл всеки един експерт на каквото и да е равнище от службите. Защото агентурата съблюдава обикновено възпитание, тя работи въпреки всичко под някакво прикритие и внимателно лавира по някои задания в базовото държавнотворно пространство. Политическа партия са безскрупулно открит план за цялостно асимилиране на лостовете на ръководство извън . И те сами по себе си, в тази си същностна роля, са извънреден скандал!

Фактът, че Политическа партия приказват за службите преди въобще да са получили властта подсказва фокус на наложително деяние за реализиране на цялостна проницаемост на службите. Войната в Украйна трансформира България в нужна частица, която би трябвало да се обездържави , с цел да няма проблем с вземането на нужни решения и дейности. Трябва службите, които така и така са орязани откъм финанси и човешки капацитет за да са по-малко пригодни, да се овладеят без съображения и да се изкорени опцията за национално-присъщ отговор . Смазването на националната отговорност се възпитава доста от дълго време и прекомерно поредно в обществото ни през глобалистката теория и службите са последният бастион в това остатъчно поле на суверенитет. Службите бяха задоволително обработвани през годините, с цел да се екзекутират сами, в случай че от тях се изиска безучастие , тъй като просто биваха принуждавани да заобикалят своята аналитична същина, която би трябвало да дава учредения за стратегически дейности у нашия политически хайлайф.Политическият ни хайлайф не изискваше това от службите. Те бяха превърнати в артикул по този начин или другояче на съюзническите консултанти, за които Кирил Петков приказва, и служеха за задачки на нашенските олигарси, както и да задоволяват дребните злободневни ползи на властта – кой политически конкурент какви планове има, кой го финансира, с кого си беседва и прочие

Накрая желая да подчертая, че приключването на Политическа партия като политическа случайност и безусловно неразбирателство устройва както ГЕРБ, по този начин и „ ДА, България “ . Двете обединения, които преди са били политически съперници, през днешния ден са тихи ситуационни сътрудници в посока на очистване на Политическа партия. ГЕРБ просто желаят да отстраняват инструмента Политическа партия, който беше конструиран, с цел да принуждава и унищожава ГЕРБ. За задачата ГЕРБ ги баламосват с политическа любезност, както виждаме сполучливо. А „ ДА, България “ желаят да си върнат позициите на единствени на неолибералния терен с наклонност да нарастват от разпадането на Политическа партия. И за двете обединения завършването на плана Политическа партия е въпрос на бъдеща политическа жизненост. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР