Безпринципните договорки ще продължат и след изборите. Това заяви бившият

...
Безпринципните договорки ще продължат и след изборите. Това заяви бившият
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Безпринципните договорки ще продължат и след изборите

Безпринципните сделки ще продължат и след изборите. Това съобщи някогашният вътрешен министър и водач на " Републиканци за България " Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ръководител на в ефира на „ Делници “.

„ Ние виждаме какъв е зарядът и обещанията, които се дават преди провеждането на избори и какво се случва откакто преминат. Основното, за което хората гласоподаваха и повярваха на ПП-ДБ беше, че ще се опълчват на модела от митингите, които имаше 2020 година В момента такава вълна на отстояване на кардинална позиция няма, а се влезе в една не коалиция или сглобка и то контрактувана отвън българските институции. Надявам се, че в случай че бъде направена нова сглобка ще има някакви правила “, добави той.

Цветанов изрази мнение, че сега главното предпочитание на участниците в изборите и по особено е огромните, водещи обединения ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да нямат 121 депутати, и да бъде включена трета групировка.

Лидерът на попита, за какво когато се приказва за енергийни планове и задължения на страната, Българска социалистическа партия не са по този начин кардинални както за контракта „ Боташ “ да излезе истината за „ Турски поток “.

„ Трябва да се търси отговорност от всички тези, които ръководят през последните 9 месеца и да се каже за какво корупционният напън е достигнал съвсем до размерите на ръководството на кабинета „ Орешарски “ през 2014 година, в този момент е 35, а тогава беше 39% по данни от отчета на Център за проучване на демокрацията. Трябва да се приказва за какво не се концентрира политическата сила и ползотворното законодателно деяние, което трябваше да има българския парламент, тъкмо за тези цели, които дават опция на страната ни за развиване. Да загубиш пари по ПВУ е незаконно като политическо действие и да не дадеш опция да се възползваш от оперативните стратегии, които също са на една кота – минимална съпоставима с други европейски страни от Европейски Съюз “, добави Цветанов.

По думите му Калин Стоянов остава министър на вътрешните работи, тъй като е значим за идните парламентарни избори. Бившият вътрешен министър посочи, че познава от дълго време някогашният към този момент основен секретарна Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, с който са работили дружно. Той уточни, че усещанията му от Коцев са като за експерт, само че добави, че няма по какъв начин да застане на 100% зад него към сегашния миг, защото не е осведомен с активността му през последните 10 години. Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа разяснява измененията в Конституцията и сподели, че с промените се е стигнало до това да се основава законодателство, което няма по какъв начин да бъде стабилно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР