Безпощадното предизвикателство в Hell’s Kitchen България изправи готвачите със сини

...
Безпощадното предизвикателство в Hell’s Kitchen България изправи готвачите със сини
Коментари Харесай

Нови семейни войни в Hells Kitchen

Безпощадното предизвикателство в Hell’s Kitchen България изправи готвачите със сини куртки един против различен в яростна борба с директни номинации. Недостойното показване на Денислав докара до нови фамилни войни в четвърти сезон на кулинарното риалити по NOVA.

Денят на участниците стартира с игра на клошове, която изпита паметта и бързината на двата тима. Те се бориха за съвпадения на спомагателните съставки, които трябваше да съчетаят в чиниите си. В готвенето Сините претърпяха цялостен погром, заради впечатляващите попадения в ястията на Червените и мъжете трябваше да премерят сили в самостоятелна задача за доказване.

Шеф Ангелов сложи високи условия към Синия тим с мастърклас на международно равнище, воден от майстора на кулинарната катана началник Нодзоми Фурутани. Той показва на Сините кандидати за кулинарна популярност по какъв начин се подготвя обичайно тристепенно меню с японска точност и тънък нюх към детайла. Прилагането на записките от урока в кухнята обаче се оказа съвсем непостижимо, само че безапелационния неуспех на Денислав за повторно му обезпечи присъединяване в тежък дуел против брачната половинка му.

Коя е по-добрата половинка в семейство Делчеви? Дали Денислав ще избра да саботира себе си пред това да победи жена си? Как ще понесат това Сините му съотборници? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria неделя вечер в 20:00 часа по NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР