Безплатно лятно кино под звездите събира жители и гости на

...
Безплатно лятно кино под звездите събира жители и гости на
Коментари Харесай

Безплатно кино в Морската градина в Бургас

Безплатно лятно кино под звездите събира поданици и посетители на Бургас от през днешния ден, 16 август, до 21 септември в Морската градина. Те ще могат да гледат 12 кино лентата в шест следващи уикенда на най-големия екран у нас с повърхност над 100 квадратни метра. Първата прожекция е през днешния ден от 20 ч. Специалната самодейност е определена от почитателите на " Бургаско питие " в границите на акцията " Виж звездите ", подкрепена от Община Бургас.

В продължение на повече от месец жителите на града и района имаха опция да гласоподават на уеб страницата www.burgasko.bg и да изберат публичната акция, която да се осъществя в града: създаване на мобилна обсерватория в Морската градина, лятно кино в Морската градина или плажен състезателен комплекс на Централния плаж. С 44% от гласовете почитателите взеха решение спечелилият да бъде безплатното лятно кино, което ще се открие през днешния ден в Приморския парк, наоколо до спирката на ул. " Константин Величков ".

Кампанията е подкрепена от известния бургазлия - артиста Димитър Рачков, който взе участие в клиповете на самодейността. Преди всяка прожекция феновете ще могат да вземат участие в интерактивна игра, в която през своите смарт устройства ще дават отговор на въпроси, свързани с идния филм. Наградите в късите куизове с киновъпроси ще бъдат безвъзмездни пуканки и колекционерски кенове " Бургаско ".

Съзвездие от български и международни артисти - Том Харди, Джъд Лоу, Том Ханкс, Филип Аврамов, Вин Дизел, Иван Бърнев и Майкъл Фасбендър, ще срещне гостите на най-голямото кино навън у нас с потенциал от 300 седящи места.

Програмата включва филмите " Денят на Бастилията " с Идрис Елба (16 август), " Възвишение " с Александър Алексиев (17-и), " Лари Краун " с Том Ханкс (23-ти), " Първичен код " с Джейк Джиленхол (24-ти), " Легенда " с Том Харди (30-и), " Кецове " с Филип Аврамов (31-ви), " Като готвачите " с Жан Рено (6 септември), " Дом Хемингуей " с Джъд Лоу (7-и), " Стъпки в пясъка " с Иван Бърнев (13-и), " Хрониките на Ридик " с Вин Дизел (14-и), " Стогодишният дъртак, който скочи през прозореца и изчезна " с Роберт Густафсон (20-и), " Макбет " с Майкъл Фасбендър (21-ви).
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР