Безплатно гориво за автомобилите на доброволците в Плевен осигури Ромпетрол-България.

...
Безплатно гориво за автомобилите на доброволците в Плевен осигури Ромпетрол-България.
Коментари Харесай

В Плевен дарители осигуряват безплатно гориво, предпазни маски и дезифектанти

Безплатно гориво за колите на доброволците в Плевен обезпечи Ромпетрол-България. То е предопределено за доставката на храна и медикаменти за самотни възрастни хора в изискванията на пандемията, оповестяват от община Плевен.

Фирмата е предоставила безналична карта за закупуване на гориво /дизел или бензин/ в размер на 500 литра на Община Плевен. Дарение на гориво е направено и на други общини, а разпределението е в съгласие с Националното съдружие на общините в Република България /НСОРБ/ и е обезпечено с поддръжката на Главна дирекция "Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", се показва в известието.

НФСБ в Бургас подари защитни шлемове и маски за медиците на първа линия

Диагностично-консултативните центрове /ДКЦ/ "II " и "III " в Плевен получиха по 5000 лева подаяние от НЕК - ЕАД. Средствата са предопределени за закупуване на персонални защитни средства за личния състав и дезинфектанти.

В условия на усложнена епидемиологична конюнктура нашите финансови благоприятни условия бяха изчерпани и това подаяние ни даде опция да осигурим отбрана за пациентите и личния състав в конструкция, която работи на предния фронт в битката с COVID-19 ", показва шефът на ДКЦ "III " доктор Николай Хинков.

Изпратени са благодарствени писма до всички донори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР