Безплатно автокино ще има в Ямбол тази вечер от 21:00

...
Безплатно автокино ще има в Ямбол тази вечер от 21:00
Коментари Харесай

Безплатно автокино ще има в Ямбол

Безплатно автокино ще има в Ямбол довечера от 21:00 часа.

Прожекцията ще е на хитовия български филм „ В сърцето на машината “ на режисьора Мартин Макариев. Специален посетител ще бъде артистът Александър Сано, оповестиха от Общината.

Автокиното ще бъде ситуирано на паркинга на хипермаркетите " Практикер " и " Технополис " на бул. „ Граф Игнатиев “. Допускането и подреждането на колите ще става след 19:30 часа, за по-добра организация.

Кинолентата споделя история с непредвидени обрати за пандизчии и надзиратели. Действието на кино лентата се развива в цех, в който работят наказани за тежки закононарушения. Ролите се извършват от обичани български артисти - Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов, Башар Рахал, както и звездата на македонското кино и спектакъл Игор Ангелов.

Прожекцията е подарък за жителите и гостите на града във връзка деня на Ямбол - църковният празник Свети дух, който тази година се отбелязва на 13 юни. Празничната програма включва още театрални и музикални празници, концерти и спортни прояви.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР