Безплатната доставка постепенно отива в историята. Масово онлайн магазините са

...
Безплатната доставка постепенно отива в историята. Масово онлайн магазините са
Коментари Харесай

Безплатната доставка отива в историята

Безплатната доставка последователно отива в историята. Масово онлайн магазините са я премахнали като алтернатива за пратка до врата на клиента. Причината е, че от 1 септември куриерите подвигнаха за повторно цените си към търговците, с които работят.

" Това ни извива ръцете и ни принуждава и ние да реагираме или вдигайки цените на стоките, или на самата доставка “, разясниха притежатели на онлайн магазин пред " Телеграф “. 

И допълниха, че следствията от надутите цени на куриерите за компаниите сигурно ще са неприятни и за крайните клиенти. Търговците акцентираха, че с цел да не покачват в допълнение изкуствено цените, разделят превоза от стоката и по този начин клиентът самичък вижда какъв брой огромен % в действителност е услугата на куриера. Доставките нарастнаха двойно за крайните клиенти. Цените са сред 8 лева и 15 лева Стойността зависи и от килограмите на пратката, по-тежките са и по-скъпи.

Все още има търговци, които оферират безвъзмездна доставка до врата. Стотици онлайн магазини обаче бяха принудени да я отстранен с повдигането на цените на куриерите. Масово остана разновидността за пратка без пари за превоз единствено до офис при поискване. Освен това и изискванията за тази безвъзмездна доставка са се трансформирали не в интерес на клиента, разясниха още търговци. 

Ако при започване на годината множеството магазини желаеха покупки за 100 лева за безвъзмездна доставка, сега те би трябвало да са на стойност най-малко 200 лева Все още има огромни интернационалните марки облекла, които оферират безвъзмездна доставка до адрес при сума от най-малко 70 лева, както и аптеки, които желаят покупки за най-малко 50 лева При поръчка на обувки желаят да натрупате най-малко 70-100 лева за безвъзмезден превоз, а за парфюми минимумът е скочил от 50 лева на 100 лева. 

По-малките търговците или са премахнали този вид въобще, или възнамеряват да го създадат. Други имаха безвъзмездна доставка за всичко като промоция за по една седмица през есента и пролетта, само че за този сезон са възнамерявали само отстъпки в цените единствено на стоките в границите на обичайните понижения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР