Безмилостна присъда за Кирил Петков, Асен Василев и Промяната прочете

...
Безмилостна присъда за Кирил Петков, Асен Василев и Промяната прочете
Коментари Харесай

Татяна Дончева се появи. Безмилостна присъда за Кирил и Асен

Безмилостна присъда за Кирил Петков, Асен Василев и „ Промяната ” прочете юристката Татяна Дончева.

Голяма част от хората в новите политически планове просто не стават – нямат качества, сподели в изявление за предаването „ Тази събота “ водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева. Тя беше депутата в няколко Народното събрание, като политическата ѝ кариера потегли от Българска социалистическа партия.
-->
„ Няма филтър, в старите партии имаше някакво решето – не можеше инцидентен човек да стигне до парламент. Тези всичките са планове за еднократна приложимост. Това е модела на захарния памук “, посочи Дончева.

По думите ѝ битката за правосъдна промяна е обречена, тъй като в нея „ няколко следващи Народното събрание се блъскат хора, които не знаят къде са застава в правосъдна зала и коя зала защо служи “.

Според водача на „ Движение 21 “ няма вяра 48-ото Народно заседание да излъчи постоянен кабинет, който да свърши каквото и да било работа.

Лидерът на „ Движение 21 “ не вижда смисъл и в гласуваната от Народното събрание военна помощ за Украйна. Никой не може да изясни свястно какво ще вземем и какво ще дадем с тази помощ “, посочи тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР