Безкрайните упражнения за това кой е виновен за неуспехите в

...
Безкрайните упражнения за това кой е виновен за неуспехите в
Коментари Харесай

Цацаров разкри: Бойко Рашков е подал сигнала срещу мен за ЦУМ-гейт

Безкрайните извършения за това кой е отговорен за неуспехите в тази страна ми пристигнаха допълнително. Не мога да бъда упрекван за нещо, което не съм направил. Достъчно ми беше да чуя, че съм отговорен за трите мониторингови отчети. Христо Иванов ме упрекна за всички неудачи на нашата страна. Това съобщи шефът на КП КОНПИ в оставка Сотир Цацаров.

" Чух обвинявания, че основният прокурор и аз сме били отговорни за всички неудачи в енергетиката. Всички извършения върху моето име ми пристигнаха допълнително. Подавам оставка и избавям терена за тези, които ме обсипват с упреци да покажа какво могат ", сподели Цацаров.

" Няма специалност ръководител на КПКОНПИ, това не ми е била фантазията. Работил съм като арбитър и прокурор, за това няма нищо по-естествено да се върна оттова, откъдето пристигам. В чисто персонален проект желая по-нормален живот ", съобщи шефът на КПКОНПИ.

По думите му подадената от него оставка е мотив да му лишават позволява. " Оставката ми няма нищо общо с отнемането на позволява. Петнадесет дни преди да публикация моите планове, уведомих водачите на политическите партии. Уведомил съм и президента, тъй като смятам, че по този начин би трябвало да се направи. Последва сказка в ДАНС. След като уведомих президента за желанието си, пристигнаха двама сътрудници. Въпросите, които ми зададоха, бяха свързани с ЦУМ- гейт. Допускът ми бе лишен на 14 януари по директно гледище на премиера и вътрешният министър ", безапелационен е Сотир Цацаров.

" Идеята, че някой ме е уведомил за отнемането на позволява, е на ниска цена политически пиар. Нямам различен избор, с изключение на да апелирам отнемането на позволява. За някой това е персонално възмездие, за мен - въпрос на достолепие ", сподели някогашният основен прокурор.



" Имам съмнение кой е индивидът, подал сигнала за Цум-гейт - това е Бойко Рашков, в случай че това не е по този начин, ще се извиня ", даде обещание Цацаров.

Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР