Безжичните стрийминг решения се радват на голямо търсенеБезжичното решение Airtame

...
Безжичните стрийминг решения се радват на голямо търсенеБезжичното решение Airtame
Коментари Харесай

Airtame превиши 100 000 продадени устройства

Безжичните стрийминг решения се радват на огромно търсене

Безжичното решение Airtame разрешава незабавно шерване на наличие от преносим компютър или мобилно устройство на всеки екран

Airtame, стартъп от Дания, който разработрва и доставя на пазара безжично HDMI решение за потребностите на бизнеса и просветителния бранш, разгласи, че е постигнал огромен триумф – младата компания към този момент е продала 100 000 устройства.

Безжичното решение Airtame разрешава на потребителите да споделят незабавно наличие от преносим компютър или мобилно устройство на всеки екран. То се състои от дребен компютър под Linix и съпътстващ програмен продукт, които могат да се употребяват в разнообразни сюжети, включително за осведомителни табла, конферентни диалози, шерване на екрани и други приложения.

Наскоро Airtame пусна Homescreen Apps – опростени интегрирани приложения за по-интелигентно съдействие в екип. Приложенията бележат последваща стъпка в развиването на технологиите за осведомителни табла (digital signage) и безспорно ще оказват помощ на учебните заведения и бизнеса да сложат завършек на „ празните екрани ”.

Airtame към този момент намира необятно приложение в бизнеса и класната стая

„ Ние вършим артикул, който носи стойност и наслаждение на потребителите ”, споделя Саймън Хансен, продуктов управител в Airtame. По неговите думи, новостите в продуктите на компанията ще създадат потребителското преживяване още по-добро, а достигането на 100 хиляди продадени устройства демонстрира, че Airtame е на прав път.
още по тематиката
Неотдавна компанията получи премия от Европейски Съюз в размер на 1,15 млн. евро посредством програмата „ Хоризонт 2020 ”. Средствата ще бъдат ориентирани към създаване на повече детайли за Airtame Cloud – облачна платформа за наблюдаване и ръководство на устройства и актуализиране на наличието в действително време.

Airtame започва активността си през 2014 година след извънредно сполучлива краудфъндинг акция, по време на която съумя да притегли 1,3 млн. $. Оттогава Airtame се разрасна до компания с над 90 души по целия свят и към този момент е продала над 100 000 устройства. Airtame е основана в Копенхаген, само че има също офиси в Ню Йорк и Сан Франциско.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР