Безгръбначен шофьор причини смъртта на свой приятел пътник в пътна

...
Безгръбначен шофьор причини смъртта на свой приятел пътник в пътна
Коментари Харесай

Страхлив шофьор остави приятел, който е по-голям от живота, да умре, след като избяга от сцената на ужасяваща катастрофа

Безгръбначен водач аргументи гибелта на собствен другар пасажер в пътна злополука, преди да избяга и да го остави да почине.

27-годишният страхливец Кайл Райт беше наказан на три години и 10 месеца затвор, откакто се призна за отговорен в причиняване на гибел посредством повърхностно шофиране в Кралския съд на Лийдс. Райт от Хъдърсфийлд, Йоркшир, карал Hyundai Terracan с петима пасажери, когато изгубил надзор над колата по-рано тази година.

Превозното средство напусна пътя и се приземи в поле към 5 часа сутринта на 22 януари. След това Райт избяга от местопроизшествието, оставяйки приятеля си Къртис Доминик, на 24 години, който не оцеля след злополуката. Останалите четирима вътре са с леки пострадвания и са откарани в болница. Освен че беше вкаран в пандиза за съвсем четири години, той също беше лишен от право да кара за пет години и осем месеца.

Детектив Деби Фарли от полицията на Западен Йоркшир сподели: „ След като загуби надзор над автомобила си, Райт избяга по-късно същия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР