Бездомни хора обитават изоставени постройки в столицата.Жена с потребителско име

...
Бездомни хора обитават изоставени постройки в столицата.Жена с потребителско име
Коментари Харесай

Бездомници се заселват в изоставени бараки в София, били ги наследили от бабите си

Бездомни хора населяват изоставени постройки в столицата.

Жена с потребителско име Десс оповестява във Facebook, че бездомници са се заселили в изоставени бараки, намиращи се в центъра на София - на улица " Перник ". Десс даже е снимала " красивата панорама ". По думите на дамата постройките могат да рухнат всеки миг, само че това не чучело бездомните хора, които са избрали да ги населяват.

Десс прибавя, че бездомните хора са от ромски етнос и добавя, че всички институции, даже районната полиция, си затварят очите - към този момент 10 години.

Жената е приложила и документ, който демонстрира, че къщичките, в които се настаняват бездомните, са общинска благосъстоятелност.

" А общинарите настояват, че са частна благосъстоятелност и на евреи от ВСВ) и въпросът тук е - кой настанява тези роми!? Ще оставя на всички вас тази гатанка ", показва дамата в обявата си.

Проверка на Десс е открила, че въпросните бараки липсват на картата на София. А за бездомниците прибавя, че били нагли - те отправяли закани, когато някой си разреши да ги попита защо и кой им е разрешил да се настаняват в от дълго време отчуждени къщи.

" Дори един от тях твърди, че тази къща му е подарък от бабата притежател, която е мъртвец от 2001 година, а той е от Видин и се нанесе през 2014 година ", прибавя Десс.

Мая В. прибавя в мненията под поста, че в доста и сходни общински парцели се настаняват бездомници.

" Във всичките такива сходни общински парцели в квартала са настанени, или се самонастаняват, такива нагли същества. Общината си затваря очите. Горят отпадъци, вършат скотщина, само че са галеници на страната ", написа Мая.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР