Безброй детски усмивки, истинска радост, много подаръци, както и безплатни

...
Безброй детски усмивки, истинска радост, много подаръци, както и безплатни
Коментари Харесай

УМБАЛ Софиямед празнува 1 юни

Безброй детски усмивки, същинска наслада, доста дарове, както и безвъзмездни профилактични прегледи за деца. Така стартира празничния 1 юни в медицински комплекс „ Софиямед " и Детското им поделение, оповестиха от лечебното заведени.

„ Поздравяваме всички дребни и огромни деца, както и техните родители, и им желаем здраве, щастливо детство и доста усмивки. Честит празник и на всички експерти, грижещи се за тяхното здраве ", разясняват екипите на Отделията по неонатология и детски заболявания в лечебното заведение!

Още от сутринта екипът на Детско поделение посреща всички свои дребни и по-големи пациенти по случай Международния ден на детето с празнична декорация, доста дарове и занимания, обезпечени от болничното заведение и правилните им сътрудници и другари от водещи марки за грижа за детското здраве.

Подарък ще получат и всички бебенца, които през днешния ден ще бъдат изписани от Отделението по неонатология в лечебното заведение, допълват от " Софиямед ".

Днес са и първите дни от акцията за безвъзмездни профилактични прегледи за деца по случай 1 юни в ДКЦ " Софиямед " -Люлин.

Безплатните прегледи не престават и идната седмица по специалностите:

- Детска ортопедия на 5 юни, 17:30:18:15ч. в ДКЦ „ Софиямед " БЛОК1

- Детски заболявания и неонатология на 8 юни, 14:00-16:00ч. в ДКЦ „ Софиямед " БЛОК1

Всяко дете, минало през безвъзмезден профилактичен обзор, част от акцията на УМБАЛ и ДКЦ „ Софиямед " по случай 1 юни, също ще получи дарове.

Час за безвъзмезден обзор може да се запише от тук:
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР