Безапелационната подкрепа от Европа за Продължаваме промяната – Демократична България“

...
Безапелационната подкрепа от Европа за Продължаваме промяната – Демократична България“
Коментари Харесай

Втори европейски премиер подкрепи ПП-ДБ

Безапелационната поддръжка от Европа за „ Продължаваме промяната – Демократична България “ продължава. Във видеообръщение естонският министър председател Кая Калас приканва българските жители да гласоподават на 2 април с №12 за коалиция ПП-ДБ, оповестяват от пресслужбата на обединяването.

„ Скъпи български другари, знам, че ви предстоят избори, и в случай че желаете партия, която застава зад демократичните полезности, свободата на жителите и човешките права, гласувайте за „ Продължаваме промяната – Демократична България “, приканва Кая Калас.

„ Втори министър-председател от Европа с апел да се гласоподава за „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Кая Калас е млад общественик с визия. Само преди седмици нейната партия завоюва изборите в Естония. Кая акцентира, че гласовете за нас подсигуряват демокрацията и човешките права на всички българи. Това е следващата безапелационна поддръжка, която идва от Европа. България има действителен късмет да влезе в Шенген още тази година, тъй като имаме доверието на нашите европейски сътрудници, доверие, което единствено ние можем да защитим! Има по какъв начин! ”, показа Кирил Петков в обществените мрежи.

Преди дни с видео послание министър-председателят на Белгия Александър Де Кро изрично съобщи, че всички български жители заслужават да имат естествен европейски живот.

„ Най-прекият път България да излезе от застоя и да се трансформира в заслужен европейски сътрудник минава през номер 12 в бюлетината и поддръжката за ПП-ДБ, които са единственият късмет България да тръгне напред: „ Гласувайте за обединяването ПП-ДБ с номер 12 в бюлетината. Това е най-бързият метод да се преборите с корупцията и да влезете в Шенген “, споделя Де Кро.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР