Без значение. Той е просто един гост - така лидерът

...
Без значение. Той е просто един гост - така лидерът
Коментари Харесай

Пеевски брани Асен Василев: Той е жертва на съмнителни сайтове на олигарси

" Без значение. Той е просто един посетител " - по този начин водачът на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски разяснява решението на президента Румен Радев да не участва на клетвата на новите конституционни съдии Десислава Атанасова и Борислав Белазелков, цитира Гласове.

На въпрос за какво мандатът на новите съдии е девет вместо седем години той отговори сбито: " Нашите адвокати по този начин считат, че е вярно. "

Президентът Румен Радев нападна в Конституционния съд избора на двамата нови съдии. Същото направи и опозицията в Народното събрание - " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ". Становище срещу избора на Атанасова и Белазелков показаха и от Висшия адвокатски съвет. " Адвокатите са за това - да пазят клиентите си. Аз се сюрпризирам, че те изобщо се изричат по тази тематика. Все едно ние да се изричаме дали те да си вземат някой клиент ", уточни той и добави: " Да си пазят клиентите. Според мен би трябвало да има ясно разделяне кой с какво се занимава с тази тематика. Ако юристите имат предпочитание да си изкажат мнението в Народното събрание, да се кандидатират, да станат депутати, да могат да гласоподават, да се изричат и да си споделят мнението в тази постройка ".

На въпрос по отношение на проблема " Чаталджа " той изясни:

" Нищо не ме тормози. Виждам, че сега министър Василев е жертва на офанзива от съмнителни уеб сайтове на лица, които записваха посолства, и по-късно на сътрудници, които ги тиражират и въртят, медии, благосъстоятелност на олигарси.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР